Foto’s zijn welkom
Wereld beroemd worden!!


 

Stichting Hoogvliet Digitaal geeft elke (amateur) fotograaf de gelegenheid om de gemaakte foto’s van voor, tijdens of na de Tour de France te publiceren op het internet.
De mooiste foto’s stuurt men natuurlijk in naar de fotowedstrijd van Cor Vos, maar er worden vast heel veel andere leuke plaatjes geschoten.
Hoogvliet Digitaal verwacht dat veel ‘hobbygrafen’ hun platen inzenden zodat er een mooi overzicht komt dat iedereen kan bekijken.
De foto’s mogen natuurlijk over de tour zelf gaan, maar ook plaatjes van het publiek, bijzondere gebeurtenissen of wat maar met de tour door Hoogvliet te maken heeft zijn welkom. De foto’s zullen worden gepubliceerd via de website van de stichting: www. hoogvliet.org. (Er komt een mooi fotoplein)

De mooiste foto zullen we tevens plaatsen in Weekblad Hoogvliet, al of niet met een foto van u er bij. U kunt meerdere foto's insturen, als het maar jpg of gif is. Foto's via uw telefoon naar onze telefoon zenden kan niet, uitsluitend per e-mail is mogelijk, of afleveren op usb/cd.

Foto’s inzenden kan per mail, het liefst in een hoge resolutie, naar redactie@ komawa.nl of jan@ komawa.nl (even de spatie achter het @ weghalen svp.)

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks