Fotowedstrijd Tour de France

 


Wie maakt de mooiste foto in Hoogvliet?

Op zondag 4 juli start de eerste etappe van de Tour de France in Rotterdam en de wielrenners racen die dag razendsnel door Hoogvliet. Cor Vos, wereldberoemd wielerfotograaf, organiseert in samenwerking met deelgemeente Hoogvliet en Informatiecentrum Hoogvliet een fotowedstrijd.

De opdracht van de fotowedstrijd is eenvoudig: maak de meest creatieve foto van een fiets in Hoogvliet in de dagen rondom de start van de Tour de France. U mag alles insturen wat met de fiets te maken. Het kan een close-up zijn van een fietsbel tot aan de Tour de France die passeert in Hoogvliet. De foto´s worden beoordeeld door een jury onder leiding van Cor Vos. Daarnaast zitten deelraadvoorzitter Edwin Smid en Gerard Smit, bestuursvoorzitter van Informatiecentrum Hoogvliet, in de jury. De winnaar van de fotowedstrijd krijgt zijn of haar foto afgedrukt op canvas én een prachtig, gesigneerd fotoboek van Cor Vos. De tweede en derde prijs is een wielrenfoto gemaakt door Cor Vos op canvas.

Spelregels

Alleen foto's die binnen de gemeentegrens van Hoogvliet én in de periode 1 juli 2010 tot en met 7 juli 2010 zijn genomen, komen in aanmerking voor de fotowedstrijd. U kunt een digitale foto of een foto op papier insturen. Op 7 juli 2010 om 17.00 uur sluit de wedstrijd. Door deel te nemen aan de wedstrijd, verklaart u dat u de ingestuurde foto heeft gemaakt en akkoord gaat met de spelregels. De prijswinnaars krijgen automatisch bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Medewerkers van de organiserende partijen zijn uitgesloten van deelname.

Digitale foto´s

Digitale foto´s worden in JPG-formaat aangeleverd en zijn minimaal 9 MB groot. In de begeleidende e-mail bij uw digitale foto geeft u aan, waar én wanneer de foto is gemaakt. Uiteraard vermeldt u ook uw naam, adresgegevens en uw telefoonnummer. Het e-mailadres voor digitale foto´s is fotodesk@corvospro.com.

Foto´s op papier

Foto's op papier moeten minimaal 20 x 30 cm groot zijn. Op de achterzijde van de foto vermeldt u uw naam, adresgegevens en uw telefoonnummer. De afgedrukte foto’s stuurt u op naar Informatiecentrum Hoogvliet, t.a.v. fotowedstrijd, Postbus 283, 3190 AG in Hoogvliet. U kunt uw foto in een afgesloten envelop ook afgeven bij Informatiecentrum Hoogvliet.

Gebruik van de foto

Het is niet toegestaan copyrightteksten, andere teksten of kaders en dergelijke op de foto te plaatsen. Ingezonden foto's kunnen niet worden teruggetrokken. Door deelname aan de wedstrijd geeft u de organisatoren van de fotowedstrijd het recht om de betreffende foto kosteloos te gebruiken voor publicitaire doeleinden. Ingezonden foto´s worden niet geretourneerd.

Expositie Corrrrr!

Het werk van Cor Vos als wielerfotograaf is nog tot en met zaterdag 10 juli 2010 te bezichtigen in Informatiecentrum Hoogvliet, www.informatiecentrum-hoogvliet.nl. Het bezoekadres is Sprong 10 en de toegang is gratis.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks