Stichting Hoogvliet Digitaal
K.v.K.Rotterdam: 24309983
Adverteer op internet (sponsoren kan ook)

Hoogvliet Digitaal is een oude en bekende internetsite die een steeds groter aantal bezoekers mag verwelkomen.

Hoogvliet Digitaal (opgericht in 1995) doet daar veel aan.

Door steeds meer op de site te "doen" trekken we steeds meer bezoekers, (tussen de 1000-2000 per dag) daarnaast adverteren we ook op strategische plaatsen, om meer mensen te attenderen op ons bestaan.

Hoogvliet Digitaal is in de eerste plaats bestemd voor de regio, maar daarnaast trekken we ook steeds meer bezoekers uit andere delen van het land, en zelfs ver daar buiten!

U als onderneming zult ongetwijfeld in de bekende en minder bekende bladen regelmatig adverteren, dat hoort zo, want zonder dat, zal uw naamsbekendheid aanzienlijk kleiner zijn.

Bij ons kunt u dat verder opvijzelen, zonder dat wij de pretentie hebben om te denken dat we u meer respons zullen bezorgen dan de gangbare wegen.

Maar door uw advertentie helpt u niet alleen uw eigen onderneming, u zorgt er mede voor dat Hoogvliet Digitaal, met als doel Hoogvliet positief te promoten, zijn werk kan blijven doen! (we zijn uiteindelijk een non-profit instelling,stichting die ook weer andere initiatieven ondersteund)

Mede daarom zal het voor u een dubbel genoegen zijn uw advertentie banner op onze site te laten zetten.

We hanteren hierbij de volgende regels:
Voor een banner die heel het jaar op onze beginpagina staat vragen wij 300 euro per jaar.

Een banner, minimaal twee weken op de startpagina, kost u € 35 Euro.- per maand ( minimaal 3 maanden).(vrijstelling van BTW)

Een banner die "zweeft" over de verschillende pagina's ( o.a. de nieuwspagina's ), incl. minimaal 2 maal per maand op de startpagina, kost u €20 Euro per maand ( minimaal 3 maanden).
Het is eveneens mogelijk om een vaste plaats op onze eerste pagina te krijgen, dat kost dan 350 euro per jaar, We laten daarnaast met een bepaalde regelmaat uw banner ook op de nieuwspagina's verschijnen.

De banners kunnen door u worden aangeleverd, maar kunnen ook door ons worden vervaardigd.

( dat laten we door ScorpionDesign doen tegen een laag tarief)

Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvende inlichtingen.

Hieronder ziet u een voorbeeld banner.

Ook kunt u natuurlijk ook "zomaar" iets overmaken naar bankrekening (ABN): 57 88 28 537 t.n.v. Stichting Hoogvliet Digitaal, Hoogvliet.
Al vast hartelijk dank!
Jan Koopmans
redactie- voorzitter