De plannen voor het nieuwe Stadshart

Informatiecentrum

De deelgemeente, Maasoevers en Estrada Wonen hebben het initiatief genomen om het informatie centrum Hoogvliet op te richten. In dit centrum kunt u alle informatie krijgen over de vernieuwing van Hoogvliet.

Het komt tijdelijk op het grasveldje tussen de Groene Kruisweg en de Sprong. (dat is nabij het politiebureau)

In het centrum komt een maquette van Hoogvliet, waarin per deelplan de veranderingen worden opgenomen. U kunt tentoonstellingen bekijken over wonen, werken, natuur en recreëren in Hoogvliet.
Ook zullen makelaars en verhuurders hun nieuwbouw en bijzondere gebouwen tonen.

Als alles volgens plan verloopt komt ook het kantoor van de Internationale Bouwtentoonstelling in het informatiecentrum.

De plannen voor de vernieuwing van Hoogvliet worden niet alleen achter een tekentafel bedacht. Vanaf het begin informeren het bestuur van de deelgemeente en de woningcorporaties alle bewoners en ondernemers van Hoogvliet. En dat blijven we doen.

De uitstraling van het gebouw past, zo hebben de initiatiefnemers ons laten weten, voor 100% bij de gewenste kwaliteit van de bebouwing in het nieuwe Hoogvliet. Graag ontvangen wij u begin 2001 aan de Sprong en vanaf 2004 in de nieuwbouw aan het toekomstige stadsplein!

<<Begin.