HULDE !!!

Op deze pagina kan iedereen die een mooie ervaring heeft met een persoon of instelling zijn blijk van waardering deponeren.
Kent u iemand die zich enorm warm loopt voor buurt of persoon? Of bent u enorm tevreden over een behandeling door een instelling etc. Kom er mee, we geven de beker symbolisch aan hen!

HET E-MAILADRES VAN DE Huldepagina is: redactie(apenstaartje)hoogvliet.org

03-11-2006 Heel bijzondere zwemsinstuif
25 oktober, stond er een hele bijzondere zwemsinstuif op het het programma in het Hoogvlietse zwembad. Je kon er op waterscooters racen! Niet helemaal echt, maar met accu's.
Helaas ging er een kapot, dus toen moesten 90 kinderen 1 scooter delen. Maar met jonge RSLa-sportleiders als Marvin (van GV Animo) Sahin (van VV Meeuwenplaat) los je dat zo op:
Om te beginnen wordt de scooter zwemmend naar het startpunt teruggebracht om de accu te sparen, enige tientallen malen...
Totdat ook de accu van de laatste scooter helemaal op is. Dan worden Marvin en Sahin zelf de buitenboordmotor. Beiden nemen een scooter en racen nog vele kinderen op de waterscooter door het zwembad. Ze kunnen maar net op een brommer rijden, maar voor ons zijn het echte mannen!
Vandaag waren ze in de sporthal bij het vakantievoetbaltoernooi..

Harrie Vendeloo, Sportstimulering Hoogvliet

05-10-2006 Ik wilde graag mijn vader huldigen
Ik ben in juni aangerand in het parkje bij de Parkvossendijk (Hoogvliet) De dader heeft wel meer meisjes te pakken gehad.
En elke keer gebeurden deze aanrandingen op een vrijdag en op hetzelfde tijdstip. Mijn buurvrouw ging op 29 september (vrijdag) de hond uitlaten, toen ze de man zag lopen.
Ze belde zo snel mogelijk mijn vader en die ging in de auto op zoek naar de man. Omdat ik zo'n goede beschrijving had gegeven wist mijn vader meteen welke man het was. Hij zag hem lopen en toen heeft mijn vader hem met een smoes dat hij zijn hond kwijt was gelokt. M'n vader pakte zijn T-shirt vast en heeft hem in de auto gezet. Toen is mijn vader zo snel mogelijk naar het politiebureau gereden en heeft de man afgeleverd. Daarom ben ik echt super trots op mijn vader en daarom wilde ik hem huldigen!!!

Rowan van wanum Hoogvliet

01-05-2006 Koninginnedag 2006 was succes op de Lengweg
Met dank aan de winkeliersver. Lengweg en SWH voor de samenwerking. In het bijzonder Pinto met zijn medewerkers en de grote groep vrijwilligers van SWH die bij de Parasite heel veel kinderen een onvergetelijke (koude) dag hebben bezorgd. Ook onze eigen groep medewerkers mogen wij niet vergeten te benoemen want het was best klussen.
Tevens nog een dankwoord aan de Deelgemeente voor een deelbijdrage in de kosten van dit evenement.
Vele hartelijke spontane reacties viel ons de gehele dag ten deel. Dus volgend jaar maar weer toch?

namens Flamingo - Kees Hageman

14-02-2006 Hulde aan dierenarts!
Hulde aan dierenarts Simone van het dierenziekenhuis Rotterdam Zuid die met veel kundigheid en geduld van onze zieke 14-jaar oude kater weer een prachtige stoere macho maakte. Zij knapte de rotzooi op waar anderen zwaar faalden.
Yvonne de Vries

04-08-2005 Hoogvliet.org for all!

Bij deze wilde ik laten weten dat ik hoogvliet.org en het bijbehorende forum van Hoogvliet geweldig vind. Bijna dagelijks maak ik met veel
plezier gebruik van deze fantastische sites, vooral van het forum.
Hulde aan Jan en aan iedereen met wie hij samenwerkt!!!

Groetjes van Melvin (De Pelvin) van de Graaf!!!

26-05-2005 Klimgeraniums in de middenberm

Wij waren blij verrast bij het aanschouwen van de tientallen bakken met klimgeraniums in de middenberm van de Aveling in Hoogvliet noord.
Werkelijk een prachtig gezicht, zelfs nu ze nog niet eens in bloei staan.
Hoogvliet is hierdoor weer een stukje meer de moeite waard en mooier geworden.
Dank dagelijks bestuur en werf Hoogvliet.
Nu nog het zwerfvuil er tussen opruimen en het plaatje is compleet.
Dergelijke bakken ( 2 of 3 stuks ) zouden ook zeer op zijn plaats zijn op de stoep voor het metrostation.

Vrijwillige schoonmaakploeg Hoogvliet zuid, Joan, Theo, Han

23-12-2004 Vestia en Maasoevers bedankt!

Langs deze weg wil ik Vestia en Maasovers eens in het zonnetje zetten voor het sponseren van activiteiten voor ouderen.
Dit jaar is er tweede kerstdag weer een onvergetelijlk kerstdiner met levende muziek. Ook de uitstapjes naar het Staelduinsebos waren een ware belevenis voor de ouderen die meegingen, we deden daar gelijk de inkopen voor de kerststukjes en bij de ouderen die meededen staat dat nu trots op tafel.
Vestia en Maasoevers bedankt!

Marja Lauwrier LEES de KERSTWENS

18-09-2004 Beste Hoogvlieters

Als broer van Arnold kan ik volmondig instemmen met jullie keus om hem tot Hoogvlieter van 2004 te kiezen.
Eigenlijk zou ik hem Hoogvlieter vanaf 1970 tot heden willen betitelen. Vanuit de familie hebben wij ten alle tijden zijn inzet en inspanning voor jullie Hoogvliet op de voet gevolgd en gewaardeerd.
Terecht dat hij deze eervoile benoeming heeft gekregen. Jammer dat wij niet op de hoogte waren van deze nominatie.
In Hoogvliet kunnen dus nog geheimen bewaard worden waar men in Den Haag veel problemen mee heeft!
Wij hadden zeker vanuit onze vakantiebestemming in Portugal iets laten horen. Maar bij deze!!
Hoogvliet en Arnold van harte gefeliciteerd namens de familie van der Heijde en de gehele koude kant!!

Gabriel van der Heijde

18-09-2004 Op de valreep proficiat!

Al is het wat laat, je vergeet soms dingen door het druk zijn, willen de redactieleden van Hoogvliet Digitaal en ook die van Weekblad Hoogvliet Arnold alsnog (we deden het al op de avond zelf) van harte feliciteren! Hoewel de anderen ook zeker kanjers waren was er eigenlijk maar één die we het met z'n allen nog meer gunden; onze Arnold. Zelf ben ik ex- Hoogvlieter van het jaar, (2002) maar geloof me, je blijft trots op deze titel, het volk heeft je gekozen. Doe er wat mee Arnold, geniet van Hoogvliet zoals je dat immer deed. Niet belast door politiek gekrakeel kun je nu de frisse Hoogvlietse lucht inademen zonder verstorende geurtjes.

Jan Koopmans

16-09-2004 Zwembad Hoogvliet

Hulde aan de bedenker van de nieuwe naam van het zwembad. Zwembad Hoogvliet.
Zo pakkend kan een naam zijn, "Hoe kom je er op".

een voorbijzwemmer.

13-09-2004 Arnold van der Heijde Hoogvlieter van het jaar 2004

Een betere was er niet te kiezen.
Arnold van harte gefeliciteerd met deze benoeming en wij hopen dat het je gegeven is je nog vele jaren voor ons Hoogvliet op positieve wijze verdienstelijk te maken.

Theo Baartman en Han Quist

16-04-2004 Hulde aan Hoogvliet super

Hulde aan de directie van Hoogvliet Supermarkten voor het openen van een winkel aan de Oude Wal, waardoor dit winkelcentrum weer levendig en gezellig is en de mensen in Nieuw-Engeland een supermarkt in hun eigen buurt hebben!

Een tevreden klant.

16-04-2004 Hulde voor de bloembollen

Hulde voor de dienst die verantwoordelijk is voor het plaatsen van de bloembollen aan de Nieuwe Wetering langs de singel.
Perfect getimed met Pasen een prachtige opfleuring van de wijk Tussenwater,

een bewoner

05-03-2004 Hulde aan hardlopers en politie

Ons lief kereltje (kleinzoon) van amper 10 jaar, liep in een boze en verdrietige bui van huis op donderdag avond. Nam al z'n spaargeld mee (niet veel hoor) en liep met onbekende bestemming van huis in Tussenwater. Vader, moeder, oom en opa gingen ongerust aan het zoeken: Binnenban, Bas van der Heiden, ja overal. Echter nergens te vinden. De politie ingeschakeld. Gelukkig een groepje hardlopers bij de Spijkenisser brug zag ons verdrietig mannetje lopen en hebben de politie gewaarschuwd, die hem veilig en wel bij zijn hoogst ongeruste vader en moeder en broertjes en zusjes afleverden. Recht uit ons hart : hulde hardlopers! hulde politie! We moeten er niet aan denken wat ons ventje ook kunnen overkomen als ie een 'verkeerde' ontmoet had. Ja toch!

Een dankbare opa (met tranen in z'n ogen)!!!!!!

27-01-2004 Hulde aan opruimer

Theo loopt nu al weer enkele maanden elke week een avond met ondergetekende in het Middengebied en een deel van Meeuwenplaat met knijper en vuilniszak de buurt op te ruimen. Door weer en wind, maakt niet uit, Theo is er.
Soms is het geen pretje de troep van een ander van de straat te halen en te sjouwen met soms loodzware zakken.
Theo wat mij betreft gaan we nog jaren door, we zullen Hoogvliet schoon krijgen.
Hulde van je prikvriend Han

19-12-2003 Hulde aan Amivedi

Hierbij wil ik een hulde brengen aan de vrijwilligers van de amivedi, en aan de mensen die daar een gevonden huisdier aanmelden, mede door hun hebben wij binnen 1 dag onze weggelopen kat van 5 maanden weer terug.
met vriendelijke groet.
Fam. Boone.

11-12-2003 Hulde aan hondenbezitster

Hulde aan die mevrouw met de hond Golden Retriever pup , als die zijn of haar behoefte doet in de wijk het Middengebied, het netjes verwijdert en in een
zakje meeneemt .daar kunnen meer mensen een voorbeeld aan nemen. Bedankt.
een tevreden bewoner.

10-12-2003 - Hulde aan Rein Wolters

Wederom is er een boekwerk verschenen wat terugkijkt op de geschiedenis van o.a. Hoogvliet.
Hulde aan Rein Wolters want hier worden veel ( in het bijzonder oud-Hoogvlieters ) plezier meegedaan. Jammer is, dat hier en daar, een aantal gegevens niet helemaal juist zijn. Desondanks bedankt voor deze terugblik in de tijd.

Kees Hageman

10-10-2003 - Hulde aan mensen die de werkelijke waarde kennen

Hulde aan de mensen die de werkelijke waarde van Arnold van der Heijde ter sprake brengen. Positief denkende mensen! Er zou meer van jullie op de
klaagmuur moeten staan, misschien worden die anderen dan ook wakker!

WdM

03-10-2003 - Hulde aan de heer Arnold v.d. Heijde

Hulde aan de heer Arnold v.d. Heijde - portefeuillehouder welzijn. Integer, humoristisch, ontzettend betrokken bij alles en iedereen in Hoogvliet, een geweldige flamboyante man met veel flair. Kortom: een schat.

Yvonne de Vries.

14-09-2003 - Alweer Hulde aan Jan

Hulde aan Jan Koopmans en zijn zoon die zo vlug na de bekendmaking van de winnaar van de verkiezing van de Hoogvlieter van het jaar het nieuws al op de digitale pagina hebben gezet.
Zelf werd ik erop attent gemaakt door vrienden uit..... Wahington USA. Zij feliciteerden de steppers met hun uitverkiezing nadat ze het nieuws op Hoogvliet Digitaal hadden gelezen..... nog meer fans en lezers dus uit Amerika
Ga door Jan, je voorziet in een duidelijke behoefte met je digitale krant

Joop van der Hor
(ik word er verlegen van - Jan)

30-08-2003 - Hulde aan Jan

Begrijp niet waarom dit pas zo laat gezegd wordt, maar hier is ie dan:
Hulde aan Jan Koopmans en zijn team voor het jarenlange verzorgen van een uitstekende website waar we hier overzee nog menigmaal op terugkomen.
Ga zo door Jan!!!

Cor Maliepaard
Newark, Delaware
USA
(*bloos* , Jan)

39-08-2003 - Hulde aan schutting

Hulde aan de bewoner die langs de Kouwenaardseweg zijn saaie schutting voorzien heeft van een gezellige kleurenschildering, een leuk punt om naar te kijken bij het passeren.

een dagelijkse "voorbijrijder".

30-08-2003 - Hulde reactie

Beste Theo,

Ik weet niet wie u bent en waar u woont. Ik ben een van die twee enthousiaste bewoners waar u in uw huldeberichtje over schrijft wat betreft het opruimen van de Aveling. U schrijft dat u er zelf ook wat aan gaat doen.
Ik ben in het bezit van vuilniszakken en een knijper. Dus als u zich geroepen voelt.......
Wil best samen met u een deel van Hoogvliet onder handen nemen.
Ik kan u verzekeren dat u een leuk uurtje heeft met veel positieve reacties en een heel voldaan gevoel. Niets moet, alles mag. Ben bereikbaar op e-mailadres maatmeubeloudbeijerland@hetnet.nl Met vriendelijke groet.

Een betrokken Hoogvlieter

28-07-2003 - Dorpskerk gerenoveerd

Als een streling voor het oog staat onze oude dorpskerk ( wie kent hem niet ) er als "nieuw" bij.
Wetende dat dit bewerkstelligt is door enorme inspanningen van velen verdient dit een enorm
compliment.

Kees.H.

27-07-2003 - Hulde aan Maasoevers
Uit naam van alle bewoners van Woonbron Maasoevers voor hun bijdrage aan de fantastische barbecue

Jopie Teunisse

07-07-2003 - Hulde aan De Klerk

Ivm de grote toeloop van ouders ivm het afscheid van leerlingen van de ds. Jac. Koelmanschool welke gehouden werd in de Bethlehem kerk aan de Baarsweg, mocht ik met toestemming van politie-agent De Klerk het parkeerverbod aan de rechterzijde van de Koolvisweg tijdelijk afplakken (alleen woensdagavond 2 juli 19.00-23.00). Hierdoor konden alle ouders hun auto aan beide zijden van de Koolvisweg parkeren, zonder risico te lopen een bekeuring te krijgen (nooit leuk na een gezellige avond, toch?).
Hartelijk dank meneer / politie-agent De Klerk! Fijn dat u zo meewerkte!
NB. ik heb (natuurlijk) het bord 's avonds weer zichtbaar gemaakt.

30-06-2003 - Twee enthousiaste bewoners

Echt waar, ik heb het met eigen ogen gezien, twee bewoners, die met prikstokken het vuil uit het openbare groen aan het ophalen waren!!!!
Keurig in een blauwe plastic zak!
Het waren twee jongemannen (in de 30?) die met groot enthousiasme het vuil (papier en ander afval) aan het verwijderen waren uit het openbare groen bij de Aveling (ter hoogte van het Penta College).
Wie volgt? Ik ga er tenminste OOK wat aan doen!!!!!!!!

Theo

29-06-2003 - Hulde aan de bewoners

Hulde aan de bewoners van de wijk Tussenwater die hun wekelijkse boodschappen halen en vervolgens de uitgeladen winkelwagentjes niet naar de supermarkt terugbrengt maar ze gewoon voor een ander zijn deur zet of in de singel dumpt het maakt niet uit waar!
Bedankt bewoners voor het verzieken van onze wijk door dit A-sociale gedrag.

Een boze Tussenwaterbewoonster.
(alle bewoners? - red.)

21-06-2003 - Hulde aan de wijkagent

Graag een dikke pluim voor de wijkagent Tussenwater die, samen met zijn collega, de overlast bezorgende scooter (lees: bijna motor) heeft bekeurd en dit voertuig van de eigenaar heeft ontnomen! Goed werk! Bedankt!

Ton

20-06-2003 - Hulde aan Dick van Bergen

Hulde aan Dick van Bergen die de organisatie van de clubwedstrijden Flashing Dance Rebels een extra spannende dimensie wist te bezorgen door zich 4 dagen van te voren af te zeggen als jurylid.
Vooral de kinderen tussen de 7 en 12 jaar weten dat enorm te waarderen. Dank daarvoor.

Een meelevende oudere

18-06-2003 - Hulde aan Erik Boer

Hulde aan Erik Boer (12 jaar) die met zijn grote kennis van geluidstechniek en muziek onze sportactiviteiten naar een hoger peil trekt.
Erik is klein van stuk, maar toch een grote kanjer!

Servicepunt Sport Hoogvliet

16-06-2003 - Hulde aan de drempelbouwers

Hulde voor de heren die de verkeersdrempels op de Nieuwe Wetering in Tussenwater hebben aangelegd, nog meer hulde aan alle automobilisten die hun rijgedrag op deze kinderrijke omgeving aanpassen.
Een trotse Tussenwaterraar

11-06-2003 - Hulde aan de opbouwers van de marktkramen!

Elke woensdagavond weer komen de jongens van het marktwezen de voorbereidingen treffen voor de markt de volgende dag. Weer of geen weer, ze staan zich uit de naad te werken op het Rijkeeplein om voor ons allemaal de kraampjes op tijd klaar te hebben, HULDE!

Een trouwe bezoeker©2006 Hoogvliet Digitaal