Werkzaamheden in volle gang
De kruising Groene Kruisweg/Karveldedijk/Kouwenaardseweg is het eerst de klos.

 

Start onderhoud Groene Kruisweg Hoogvliet - Rotterdam

Op maandag 29 augustus begon de provincie met wegonderhoud aan de Groene Kruisweg tussen Hoogvliet en Rotterdam (N492). Dat gebeurt in fasen zodat doorgaand verkeer steeds over slechts een klein deel van de N492 hinder ondervindt. Tot eind december heeft het verkeer last van de werkzaamheden. Daarna wordt tot eind februari alleen naast de weg en in de berm gewerkt. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van stiller asfalt, het opknappen van de rotondes, aanpassingen aan de verkeerslichtinstallaties en verbetering van de bermen.

Het werk tussen de kruispunten met de Kouwenaardseweg en de Koddeweg in Hoogvliet. Doorgaand verkeer kan doorrijden via aangepaste rijbanen. Ook de kruispunten zelf krijgen één voor één een opknapbeurt.
Het kruispunt is dan in zijn geheel afgesloten.
Vanaf 5 september wordt het kruispunt met de Karvelsedijk/ Kouwenaardseweg gedurende twee weken afgesloten. Vanuit de wijken is de N492 dan niet bereikbaar. Het doorgaande verkeer op de N492 kan wel doorrijden. Voor wijken die direct aan de afgesloten kruispunten grenzen gelden omleidingsroutes. Deze worden aangegeven met gele omleidingsborden.

Meer informatie en gratis sms-dienst De meest actuele informatie is te vinden op www.zuid-holland.nl/n492. Hierop staat ook een digitaal vragenformulier. Om op de hoogte te blijven via sms kunnen belangstellenden zich aanmelden door PZH N492 AAN te sms’en naar nummer 1008. Deze sms-dienst is gratis, afgezien van de kosten die de eigen provicer voor één aanmeld-sms.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters