Geef je vereniging een extra impuls

 

Op zaterdag 10 en 17 september 2011 organiseert de Vereniging Winkelcentrum Hoogvliet de verenigingendag op de Binnenban.

De leden van Vereniging Winkelcentrum Hoogvliet vinden het belangrijk om het verenigingsleven in Hoogvliet en omstreken te stimuleren. Door de krachten van de winkeliers en de verenigingen te bundelen ontstaat een gezellige dag op het winkelcentrum. Zijn er prominente leden binnen uw vereniging dan is het zeker leuk om hen als 'publiciteitsstunt' te vragen om deel te nemen aan de dag en om samen nieuwe leden te werven voor de vereniging.
Op het winkelcentrum worden kramen geplaatst die gehuurd kunnen worden door de vereniging. De gehele dag kan de vereniging gebruik maken van deze kraam om zo meer aandacht te krijgen voor de vereniging en mogelijke nieuwe leden te werven. Dit kan tevens door middel van het geven van een demonstratie, verstrekken van informatie, organiseren van ludieke acties aan de kraam. Indien gewenst kan met u worden mee gedacht hoe dit verder aan te pakken. Alle soorten verenigingen zijn welkom sport, knutsel, zang, kook, kunst, muziek, theater en ga zo maar door.

Wat moet u doen?

Bent u lid van een vereniging en extra publiciteit kunnen jullie wel gebruiken? Meld je dan aan via info@ winkelcentrum-hoogvliet.nl.
In de aanmelding graag vermelden: Gebruik maken van een kraam ja /nee; geven van demonstratie ja / nee en indien ja, graag indicatie van benodigde ruimte vermelden; Gegevens van contactpersoon; Voorkeur voor 10 of 17 september; Promotionele tekst voor kranten en website.
De winkeliers zien uw vereniging graag tegemoet op Winkelcentrum Hoogvliet en neemt de organisatiekosten voor haar rekening. De kosten voor uw vereniging bedragen € 30,- U krijgt hiervoor de kraam, demonstratie mogelijkheid, extra pr voor uw vereniging en veel nieuw gezichten om kennis mee te maken. De Winkeliersvereniging verwacht samen met u er een geslaagde dag van te maken!

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters