Zakelijke post bij de drogist

 

PostNL opent voor zijn zakelijke klanten een business point in DA Binnenban

PostNL opent op 23 augustus aan de Binnenban 8 in Hoogvliet een Business Point in DA Binnenban. Dit nieuwe Business Point vervangt het Business Point aan de Middenbaan Noord 35 in Hoogvliet. PostNL speelt hiermee in op veranderingen op de postmarkt en behoeftes van zakelijke klanten. Zakelijke klanten geven aan het steeds belangrijker te vinden hun postzaken snel en gemakkelijk te kunnen regelen op toegankelijke locaties, met ruime openingstijden en op plekken waar zij toch al komen. Bij het nieuwe Business Point in DA Binnenban kunnen zakelijke klanten van ’s morgens tot ’s avonds hun postzaken regelen.
Inmiddels is bij reeds eerder geopende shop -in- shop Business Points van PostNL vastgesteld dat de nieuwe formule in een behoefte voorziet. Onderzoek wijst uit dat klanten tevreden zijn over de verbeterde bereikbaarheid, service en ruimere openingstijden.

Alles onder één dak
Naast het gebruikelijke assortiment van DA Binnenban kan de zakelijke klant op dit adres vanaf dinsdag 23 augustus ook terecht voor specifiek zakelijke postproducten zoals het aanbieden van grote hoeveelheden post, postzegelrolletjes en pakketzegels, aangetekende stukken, het frankeren van een buitenlands pakket en zelfs het overschrijven van een kenteken. De combinatie van een Business Point en DA Binnenban biedt de zakelijke klant meer gemak onder één dak.

Het Business Point in DA Binnenban aan de Binnenban 8 te Hoogvliet is geopend op maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 18.30uur, op vrijdag van 08.00uur tot 21.00uur, op zaterdag van 08.00uur tot 17.00uur.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters