Wijziging in openingstijden Hoogvliets politiebureau

 

Met ingang van zaterdag 20 augustus 2011 is het politiebureau niet langer op zaterdag geopend. Dit vanwege het extreem lage aantal aangiftes op deze dag. Dit is tevens een overgang naar een uitbreiding van de mogelijkheid om aangifte te doen, want vanaf 1 november aanstaande kan dat in Hoogvliet met 3D-Teleservice.
Met ingang van 29 augustus wordt het politiebureau verbouwd tot 3D-Teleservice bureau. Tijdens de verbouwing is het politiebureau daarom beperkt open voor aangifte. U kunt dan hier terecht op maandag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. Dit is een overbruggingsperiode tot de komst van 3D-Teleservice op 1 november aanstaande.

Wat is 3D- Teleservice?
Het doen via 3D-aangifte is één van de nieuwe manieren om aangifte te doen, waarmee het Regionaal College op 8 november 2010 akkoord is gegaan. Via een driedimensionaal televisiebeeld heeft de aangever persoonlijk contact met een politiemedewerker op een andere locatie. De politiemedewerker is goed zichtbaar en neemt op de gebruikelijke manier de aangifte op. Op deze manier kan een politiemedewerker vanaf een centrale plek meer politiebureaus in de regio bedienen. Door in te spelen op de digitale mogelijkheden gaat de politie mee met de tijd. Ook blijft er in Hoogvliet, ondanks de bezuinigingen voldoende blauw op straat. Een 3D-Teleservice bureau is 7 dagen per week geopend van 08.00-22.00 uur. Voor bureau Hoogvliet betekent dit een verruiming van de openingstijden, wat altijd geopend was tussen 09.00-17.00 uur.

Uw aangifte begint altijd telefonisch via 0900-8844. U hoort dan hoe u aangifte kan doen, bijvoorbeeld via internet op www. politie-rotterdam-rijnmond.nl. De mogelijkheden om aangifte te doen via internet zijn uitgebreid met meer delicten. Zo kan er nu ook aangifte gedaan worden als er sprake is van een opsporingsindicatie.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters