Majestic & Master P openen de deurHet was een flinke verbouwing, maar het resultaat is er dan ook naar, de kapsalon ‘Majestic & Master P’ aan de Wilhelm Tellplaats 96 (tegenover Big L) gaat aanstaande zaterdag 13 augustus feestelijk van start met de officiŽle opening.

Een goeie kapsalon begin je niet zomaar, daar komt wat bij kijken. Maria van Gelder heeft dan ook al een lange ervaring achter de rug en weet heel goed hoe het werkt en vooral hoe het hoort te zijn. Na twee jaar in een ruimte van acht vierkante meter, erg krap dus, een steeds groter groeiende klantenkring te bedienen werd het de hoogste tijd om een betere locatie te betrekken.

Passie
Maria heeft passie en liefde voor haar vak, dat merk je aan alles, ze heeft al haar diploma's maar wilde toch weer meer. Twee jaar geleden heeft ze haar Black Hair studie afgerond en haar droom komt tot nu toe helemaal uit. Altijd wilde ze haar eigen salon, waarin geen onderscheid word gemaakt waar je vandaan komt of wat voor kleur huid je hebt.

‘Iedereen heeft rood bloed en als je echt naar mensen luistert zijn we helemaal niet zo verschillend’, aldus Maria.

Mooie salon
De uitnodigende entourage van de salon maakt veel mogelijk. Zo kan men elk haartype aan en elke wens is vrijwel uitvoerbaar. Een salon waar het gezellig is, goed gewerkt kan worden en ook waar de klant zich goed zal voelen. Dat er veel kan weten de vele klanten wel; Europees, Aziatisch, black hair ( iedereen gaat met een goed gevoel naar buiten!) en alle creatieve ideeŽn kunnen werkelijkheid worden. Ook verkrijgbaar in de salon zijn Lace wigs, pruiken, Brazilian hair en de eigen haarverzorginglijn ‘Maxima’, voor black hair heeft Maria weer een speciale lijn. Een druk baasje dus, maar ze klaagt nooit.

Ook de heren worden niet vergeten, daarvoor gaat Master P zorgen.
Presly Kirnon draagt een symbool bij zich, mensen die hem kennen, en dat zijn er veel, weten dat wel. Twee Mensen met liefde en passie voor het kappersvak die er helemaal voor gaan.

Feest
Op zaterdag 13 augustus, is er een feest op de Wilhelm Tellplaats. Een mooie gelegenheid om dan de salon officieel te openen, een paar dagen eerder is men echter al actief. Maria; ‘John van slagerij ‘t’ Pleintje staat met een barbecue voor zijn winkel, klanten kunnen bij Salon ‘Majestic & Master P’ bonnen ophalen voor een consumptie.

Zangeres
Maria heeft een statigere; Carmelita Morgenstond een bekendheid in Hoogvliet. Deze Carmelita kan waanzinnig goed zingen. Zij is natuurlijk zaterdag ook aanwezig bij de opening, maar of ze gaat zingen is maar de vraag. Kortom een mooie zaterdag voor hen die het Wilhelm Tellplein bezoeken; een mooie nieuwe kapsalon, een mooi feest en toffe muziek en acts, alle reden om er bij te zijn dus.

De Kapsalon is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 09.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 16.30 uur. Bij voorkeur werkt men op afspraak, hiervoor kan men bellen naar 010 8186190.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters