Feestelijke Lustrumweek in LCC de Zevensprong

 

 

Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van LCC de Zevensprong, ontstond het idee om hier een feestelijk tintje aan te geven door het organiseren van een informatiemarkt, alle activiteiten open te stellen voor het publiek door middel van inloopdagen, demonstraties en diverse voorstellingen. Mocht u eventueel interesse hebben in een nieuwe of bestaande hobby of voorstelling, dan volgt hieronder een overzicht wat zij in de week van 10 tot en met 16 september in petto hebben.

Op zaterdag 10 september start men met een informatiemarkt en open podium, geopend door Yvonne Bekker, portefeuillehoudster van o.a. kunst en cultuur van deelgemeente Hoogvliet. De informatiemarkt is bedoeld voor niet-commerciŽle doeleinden. Op deze markt vindt u niet alleen informatie over verschillende verenigingen en instanties in Hoogvliet, maar ook bijvoorbeeld demonstraties zoals pergamano, tekenen en schilderen, waarbij u van harte welkom bent om ook een kaart te maken of een penseel ter hand te nemen.

Heeft u interesse om uw organisatie meer onder de aandacht te brengen, dan kunt u nog een kraam (gratis) reserveren. Zowel voor de info-markt als het open podium kunt u contact opnemen met Marja de Vries of Hellen Jalimsing, telefoonnummer: 010 – 416 14 88 van maandag t/m donderdag of via de mail info@ lcczevensprong.nl.

Verder is er een terras waarbij u een heerlijk kopje koffie/thee of een lekker broodje kunt gebruiken. Op het podium wordt ruimte geboden voor lokaal talent, maar er is ook een demonstratie Hindoestaans dansen en countrylinedance, een optreden van Gospelkoor "Wings of Joy" en een modeshow. ‘s Avonds wordt deze dag afgesloten door een optreden van Joris Linssen en Caramba.

Latijns-Amerikaans drummen
Op zondag 11 september is er vanaf 14.00 uur een dichtersmiddag omlijst met muziek van de Troubadours. Ook hier kan lokaal talent meedoen en van zich laten horen. Op maandagmorgen 12 september geeft cursusleidster Loes Corbet een workshop country-line dance van 11.00-12.00 uur gevolgd door een open inloop country-line dance van 12.30-16.00 uur. Iets geheel anders is de inloop van 13.30 – 15.30 uur bij tekenen en schilderen onder leiding van Kees Dudart en van 16.00-17.00 uur bent u van harte welkom bij de demonstratie Latijns-Amerikaans drummen van Pinto met zijn leerlingen. En tot slot op maandagavond is er van 19.00-22.00 uur een open avond van de gitaarlessen van Kevin Hahn en zijn leerlingen.

De Kriebels
Op dinsdagmorgen 13 september is er van 10.00-12.00 uur open dag bij Pergamano en de creagroep. Bij deze groepen kunt u zien hoe u uw creativiteit kunt uiten en ontwikkelen. Datzelfde geldt ook voor de teken- en schildersgroep, die van 13.30-15.30 uur een open inloop heeft onder leiding van Jeanette Schippers. Kunt u niet overdag dan is er ‘s avonds nog een inloop van tekenen en schilderen onder leiding van Kees Dudart van 19.30-21.30 uur. Van 20.30-22.00 uur is er een open inloop workshop Huismuziek Hoogvliet. Woensdagmiddag 14 september is er een kindervoorstelling, die om 14.00 uur begint door Kids Totaal Theater met "De Kriebels". Een grappige, spannende en ontroerende voorstelling waarin fantasie en werkelijkheid samenkomen voor kinderen vanaf 5 jaar. ‘s Avonds start om 19.00-20.30 uur een show Hindoestaans dansen onder leiding van Sabine de Vrind en van 19.30-21.30 uur is er weer een open inloop tekenen en schilderen onder leiding van Anneke Klein.


Wieteke van Dort
Donderdagmiddag 15 september is er van 15.30 – 19.00 uur een voorstelling met Wieteke van Dort met de naam "Kun je zingen, zing dan mee.", waarin zij voor de pauze bekende en nieuwe liedjes zingt en zij na de pauze terugkomt als Tante Lien. Na de voorstelling wordt er een heerlijke maaltijd geserveerd, bereidt en gekookt door de medewerkers en vrijwilligers. Vanaf 20.00 – 22.00 uur kunt u komen kijken bij de demonstratie repetitieavond van het DES orkest of het Gospelkoor "Wings of Joy". Ter afsluiting van deze lustrumweek is er op vrijdag 16 september van 10.00-15.00 uur een open inloop bij de fotoclub "Door de Lens" met een foto-expositie, welke door hun leden zijn gemaakt. Kortom een volle week met verschillende activiteiten voor jong en oud. De Zevensprong hoopt u in deze lustrumweek op een van deze dagen te mogen verwelkomen.
J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters