Feestelijke afsluiting bij de Fuik

 

 

Op vorige week donderdag 7 juli was de feestelijke afsluiting van het groot onderhoud bij In en achter de Fuik. Monique Nijenhuis, bedrijfsdirecteur Vestia Rotterdam Hoogvliet, hield een toespraak en Erwin de Kaper namens BAM woningbouw W&R renovatie. De woningen bij winkelcentrum De Fuik hebben de afgelopen tijd een opknapbeurt gehad. Op deze zonnige middag konden alle bewoners onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten met elkaar. Een accordeonist zorgde voor nog meer sfeer.

Speech

Monique Nijenhuis bedankte de bewoners voor hun begrip en medewerking. Erwin de Kaper benadrukte de prettige samenwerking met alle partijen en de nieuwe manier van werken. Deze manier zorgt ervoor dat alles sneller klaar was dan normaal gesproken. En er wordt daarbij veel aandacht besteed aan bewonerscommunicatie. De menselijke kant van het werk. Na zijn speech klonk er applaus. Ondanks de overlast die bewoners hebben gehad waren ze toch tevreden over de werkwijze.

Onderhoud

Het onderhoud van de woningen was bij het toilet, de badkamer en keuken. Maar ook schilderwerk bij de balkondeuren, nieuwe inbraakbestendige sloten, opgeknapte gevels en een mooie de hal.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters