Plexat 2011 geopend

 

De vakanties zijn begonnen voor de schoolgaande kinderen en dus hebben de ouders soms de handen vol aan ze. Gelukkig is er elk jaar Plexat, een mooi vakantiegebeuren waar de schoolgaande jeugd lekker terecht kan.
Afgelopen maandag 11 juli werd Plexat geopend op Speeltuin Zalmplaat door Ingeborg Hoogveld, Portefeuillehouder Welzijn en plaatsvervangend voorzitter. Bij het bassin, waarin de Modelboot vereniging haar mooiste schepen liet varen, overhandigde ze de sleutel aan de speeltuin.

Speeltuin minder
De opening en tevens de eerste Plexat week vond plaats op Speeltuin Zalmplaat, achter Huize Siloam. Volgende week gaat de Plexat caravan naar Speeltuin Bonaire, de nieuwe naam sinds twee jaar voor speeltuin Hoogvliet aan de Constanzastraat hier is het thema ‘carnaval’. De week daarop, van 25 tot 29 juli strijkt men neer op Speeltuin Meeuwenplaat. Daar is het thema ‘Zomerfeest’. De laatste week is Plexat niet aanwezig in een speeltuin, want door het opheffen van speeltuin Wobbel heeft men een speeltuin minder. Daarom zal de laatste week, van 1 tot en met 5 augustus, plaatsvinden bij SenR Terrein & Kinderboederij De Oedenstee aan de Marthalaan. Daar is het thema 'Natuur, Sport & Spel'.

Info en foto’s
Zoals elk jaar, reeds vanaf de eerste keer dat Speelwereld in Hoogvliet plaatsvond en later werd opgevolgd door Plexat, zijn de gemaakte foto’s en andere informatie te vinden op internet bij www.hoogvliet.org en www. speelwereld.nl. De informatie over Plexat en tevens foto’s, zijn ook te vinden op de site van Plexat; www. plexat-hoogvliet.nl. De SKVA in Hoogvliet ondersteund in nature een deel van de activiteiten. Plexat is een onderdeel van BSW.

Jan Koopmans
Fotografie: Aad van der Voorn

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters