Win een game

 

 

 

Weekblad Hoogvliet kan maar liefst twintig mensen verwennen met een leuke spel voor op de pc. Het is niet het eerste de beste spel, het is een topper die wereldwijd erg populair is.
Het spel dat wij gratis mogen weggeven aan de eerste 20 lezers die het goede antwoord geven, is volledig in het Nederlands. Om te winnen moet u een vraag goed beantwoorden en deze inzenden naar jk@ hoogvliet.org of jan@ komawa.nl. De vraag is: ‘wie vindt u het grootste spook van Hoogvliet?’
Natuurlijk kunt u hiermee alle kanten op, maar uw creatieve antwoord zal mede bepalen of u wint.

Het te winnen spel

Denda Games, marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, lanceert in samenwerking met het in Canada gevestigde Playpond Games, "Mystery Legends: The Phantom of the Opera". Na het uiterst succesvolle eerste deel uit de Mystery Legends serie, "Sleepy Hollow" beloofd "Mystery Legends: The Phantom of the Opera" een regelrechte hit te worden.
De game is gebaseerd op het gelijknamige verhaal(Frans: Le Fantôme de l'Opéra) van Gaston Leroux en de wereldberoemde musical van Andrew Lloyd Webber. De toonaangevende website op het gebied van casual games en reviews, GameZebo.com, heeft "Mystery Legends: The Phantom of the Opera" de hoogst haalbare testscore ooit gegeven, 5 sterren van de te behalen 5 sterren.
Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform( www.denda.com ) als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. In april is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 200 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere week een nieuwe game op de markt te brengen. En nu dus voor de lezers van Weekblad Hoogvliet een mooie kans om een bijzonder spel voor niets te bemachtigen.

J.K.

 


 

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters