Weer discotheek in de regio

 

Y-LAND Spijkenisse op nieuw geopend in het oude pand van de Sprint

Het heeft heel even geduurd en later dan gepland, kon dan uiteindelijk de opening plaatsvinden. Een jong enthousiast team zal onderleiding van Richard van Velzen weer nieuw leven blazen in de discotheek Y-land. De heropening vond afgelopen vrijdag 3 juni plaats. Alle medewerkers hebben er zin in. Er zullen in de toekomst '70 and '80 party's georganiseerd worden. Maar Richard, manager van de zaak, denkt ook aan open podia, talentenjachten en themafeesten. Ook aan grote namen wordt gedacht. Een Gerard Joling of een Ben Saunders trekt vast en zeker wel veel publiek. Als enige discotheek in Spijkenisse en omstreken verwachten ze uiteindelijk topdrukte.

Elke eerste en derde zaterdag van de maand jouw eigen party in Y-land
Uitsluitend frisdrank voor de leeftijd van 12 tot 16 jaar.
Entree 7,50 inclusief 1 consumptiemunt. Of je wil een gezellige avond met jou favoriete lokale band. Ben jij de beste dj van Nederland? Laat zien wat je kan tijdens hun dj contest. Winnaar wordt residence dj in Y-land Beachclub. Elke laatste vrijdag van de maand losgaan op beats van toen en natuurlijk de tophits van nu. Met steeds een spetterend optreden van een artiest van toen. Met op vrijdag 24 juni "The Klubbheads" bekend van o.a Klubbhopping en Turn up the bass. Entree 10 euro "be on time".

Grote Bar
Met een speciale bottlebar, (een bar waar je alleen maar flessen kunt kopen), een Shoarmabar binnen, voldoende parkeergelegenheid en met een paar prachtige meiden op de bar die vrolijk staan de dansen, ziet het er naar uit dat het ze ook zal lukken. Het is al meteen een feest als je binnen stapt. Overigens zitten ze tijdelijk in het voormalig Viking-banden pand de Sprint .Het is uiteindelijk de bedoeling dat ze weer terug zullen verhuizen naar het centrum, zodra de nieuwbouw daar klaar is. Y-Land Beachclub zit dus voorlopig aan de Elementenweg 30-32 Spijkenisse
Openingstijden en entreekosten, zie website www. y-land.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters