Adlicious treedt op tijdens driedaags Stedenfestival Hoogvliet

 

X-factor finalisten geven optreden van een half uur

Het trio Adlicious, met daarin de Hoogvlietse Jordy van Toornburg treedt vrijdag 17 juni om 22.30 op bij het de eerste dag van het Stedenfestival in Hoogvliet aan de Middenbaan Noord. Het is het eerste liveoptreden na de finale van X-Factor. Adlicious werd glansrijk tweede bij bij X-Factor, de televisietalentenjacht van RTL 4.

De groep Adlicious, bestaat drie leden: de zangers Jordy van Toornburg, Shirley Spoor en Laise Sanches. Zij namen het in de finale van X-factor op tegen concurrente Rochelle Perts. De groep onderscheidde zich tijdens de diverse shows door hun grote zangkwaliteit, perfecte podiumbeheersing en internationale allure. De eerste plaats van de talentenjacht was voor Rochelle Perts, die er na een avond vol muzikale hoogtepunten uiteindelijk met de titel vandoor ging. Hiermee werd Adlicious net niet de eerste groep ter wereld die X-Factor zou winnen.

Beste zanger van Nederland De Hoogvlietse Jordy van Toornburg is een van de leden van Adlicious. Jordy heeft enige jaren geleden deel uitgemaakt van een talentenkweekvijver van de deelgemeente Hoogvliet, de Briljantjes. Daarna volgende hij een zangopleiding aan het conservatorium in Rotterdam. Jordy werd tijdens de finale van de X-factor door jurylid Gordon geroemd om zijn zangkwaliteiten. Gordon noemde hem 'de allerbeste zanger van Nederland'.

Programma vrijdag 17 juni

18.00 uur Start Muziek podium DJ en opening door Edwin Smid (circa 18.15 uur) 18.30 uur Huldiging Hoogvlietse kampioenen door Ingeborg Hoogveld en Joop van der Hor 20.00 uur Johnny Valentino met het Kampioenenlied 20.30 uur Vervolg DJ muziek 22.00 uur Duo Helemaal Hollands 22.30 uur Adlicious finalist X-factor 23.00 uur Vuurwerk

Het Stedenfestival is ook te bezoeken op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters