Driedaags Stedenfestival in HoogvlietGevarieerd programma op meerdere locaties

Op 17, 18 en 19 juni wordt in Hoogvliet het Stedenfestival Hoogvliet gehouden. Dit driedaagse festival vindt iedere dag op een andere locatie plaats.

Programma

Vrijdag 17 juni – parkeerplaats Middenbaan Noord 18.00 uur – huldiging Hoogvlietse kampioenen Muziekpodium met een DJ, duo Helemaal Hollands en Johnny Valentino Afsluitend vuurwerk

Zaterdag 18 juni – de Heerlijkheid Om 13.00 uur – volg de brassband vanaf winkelcentrum De Binnenban naar de Heerlijkheid of neem de paardentram. (pendeldienst met opstapplaats deelgemeente kantoor Hoogvliet). Het verdere programma: -Wenen: met dressuur van manege Hoogvliet. -Gaudi’s Barcelona: met kunstworkshops als moza´ek en druipzandkastelen bouwen. -Uit Londen: de Arsenal Soccer Matrix en mode ontwerpen. -Uit Parijs: de Eiffeltoren bouwen van bamboe. -Circus Rotjeknor, breakdansers, graffiti, streetsurfing en creatieve workshops.

In Villa de heerlijkheid: Lekker loungen en luisteren naar de klassieke mixen van DJ Von Rosenthal (o.a. van LOWLANDS) en optredens van lokaal talent jong en oud. Tevens vanaf 12.00 uur de Kunst en Atelier Route op het Hoogvlietse kunstenaarsplein. Vanaf 17.00 tot 19.00 uur met gezellige Franse muziek een hapje en een drankje en wandeling langs de overzichtstentoonstelling.

zondag 19 juni- buurtpark Zalmplaat 12.00 uur - vaderdagviering in het buurtpark Zalmplaat met een heerlijke picknick. Neem zelf een picknick mee! Bestellen kan ook. Mail voor meer informatie naar: info@inthoutdewilde.nl 13.00 uur - openluchtconcert Sinfonia Rotterdam Bij slecht weer treedt Sinfonia Rotterdam op in de Antwoordkerk, gelegen naast het park.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters