JDM Dance Battle was geweldig

 

Afgelopen zaterdag 28 mei organiseerde Jazzdansstudio Marleen voor de tweede keer de JDM Dance Battle

Een eigen danswedstrijd onder de leden. Ze hadden 5 categorieŽn. Het was een spetterende avond met geweldige acts. De eerste prijswinnaars waren voor de leeftijd 3- 5 jaar; Danique Kooijmans, 6-8 jaar; Demi Bontje, 9-11 jaar; Diora van Dam en Elle van Eijk, 10-13 jaar; Lenka Kluth en de tieners Samantha Bosdijk en Nicky Bruining. Het was voor de drie koppige jury echt moeilijk een keuze te maken want het niveau onder de dansers was echt van hoog niveau. Alle soorten dans kwamen langs, moderne dans, buikdansen, jazzdans, hip hop, urban dance, klassiek ballet en nog veel meer. Marleen hierover: "Ik ben echt super trots op mijn leerlingen, vooral omdat ze zichzelf durven uiten in dans en dit in zo’n diversiteit! Ik vind jullie allemaal winnaars."
De deelnemers hadden dan ook de opdracht gekregen een eigen creatie neer te zetten in dans inclusief choreografie, kostuums en make-up. "En dit hebben zij allemaal fantastisch gedaan. Echt een waar cadeau!" volgens Marleen.

Ook werden er demo’s gegeven door de JDM Dance-unit en de showdance groep. Ook de kinderen van Kidspole hadden een demonstatie gegeven. Turnen in de danspaal wel te verstaan, echt supergaaf als je van acrobatiek, turnen en dans houd. Binnenkort zullen alle filmpjes van de JDM dance battle op youtube te zien zijn.

Mocht je in de zomervakantie ook willen dansen dan kan dat, want de dansstudio gaat in de zomervakantie gewoon door met de lessen volgens een zomerrooster. Wil je meer weten kijk dan op: www. jazzdansstudiomarleen.nl.

 

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters