Badminton scoort goed


 

Opnieuw successen voor badmintonjeugd van PBC Boomgaardshoek

Vrijdagavond 27 mei heeft PBC Boomgaardshoek, badmintonvereniging van Hoogvliet, twee jeugdteams gehuldigd vanwege het kampioenschap in de competitie.
Het eerste jeugdteam, bestaande uit Jeroen, Dennis, Naomi en Romy is met nog één wedstrijd te spelen al kampioen in de klasse tot 19 jaar. Dit team is voor het derde achtereenvolgende jaar kampioen geworden en zal volgend seizoen uitkomen in de hoogste klasse. Bovendien zullen deze spelers komend seizoen ook uitkomen in de seniorencompetitie.

Eerste plaats
Het derde jeugdteam, bestaande uit Tom, Wesley (ontbreekt op de foto), Amber, Rianne en Franka, is met grote overmacht op de eerste plaats geëindigd, evenals vorig seizoen. Alle wedstrijden werden met 8-0 gewonnen! De kampioenen werden onder grote belangstelling van ouders en spelers (jeugd en senioren) gehuldigd met een bloemetje en kregen een beker aangeboden door de sponsor Alex Computers. Daarna was het tijd voor taart en een drankje voor alle jeugdspelers.

Dit seizoen heeft de PBC Boomgaardshoek met zeven teams deelgenomen aan de jeugdcompetitie. Nog nooit eerder heeft de vereniging zoveel teams kunnen opstellen. De gemengde teams 2 en 4 en het jongensteam hebben tot één wedstrijd voor het eind van de competitie ook meegedaan voor de eerste plaats. Het succes van de jeugdafdeling heeft alles te maken met het plezier dat spelers hebben bij PBC Boomgaardshoek. De vereniging doet ontzettend veel voor de jeugd. Zo wordt jaarlijks een jeugdclubtoernooi, een kind-oudertoernooi, een gecombineerd senioren-jeugdclubtoernooi georganiseerd. Daarnaast probeert de vereniging met de jeugd ieder jaar weer een weekend op kamp te gaan of een dagje pretpark te doen. Dit is tot op heden steeds gelukt met een eigen bijdrage aangevuld met wat sponsorgeld en geld dat wordt opgehaald met de loterij tijdens het open toernooi. Met de tomeloze inzet van de jeugdcommissie, jeugdtrainers en begeleiders wordt in een gemoedelijke, gezellige sfeer hard gewerkt op de trainingen, waarbij plezier niet wordt vergeten. Dit alles heeft ertoe geleid dat de jeugdafdeling bestaat uit zo’n 65 jeugdleden met weinig verloop en waar vriendschappen ook buiten het badminton verder gaan.

Wil je meer weten over de vereniging PBC Boomgaardshoek, neem dan een kijkje op onze website www. pbcboomgaardshoek.nl of kom eens kijken tijdens een training (vrijdagavond) die in september weer begint en maak een praatje met iemand van de jeugdcommissie.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters