Start verkoop fase 2 woonplan Nieuwe Buren

 


Slimme koopstart werpt vruchten af

Na de succesvolle verkoop van de woningen in fase 1 van woonplan Nieuwe Buren, start op woensdag 18 mei aanstaande de verkoop van de 33 bijzondere woningen in fase 2. In fase 2 gaan er naast de vertrouwde woningtypen ook twee nieuwe woningtypen in de verkoop. Nagenoeg alle 22 woningen in fase 1 zijn verkocht en zijn erg in trek bij zowel kopers binnen als buiten Hoogvliet. Door het goede verkoopresultaat start 18 mei ook de bouw van Nieuwe Buren fase 1.

Wie op zoek is naar een betaalbare koopwoning in een mooie, groene omgeving kan zich tijdens de verkoopmanifestatie goed oriŽnteren op de mogelijkheden die Nieuwe Buren voor hem in petto heeft. GeÔnteresseerden zijn woensdag 18 mei tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Voorweg. U kunt dan meteen de mooie woonomgeving van deze woonlocatie beleven.

Vertrouwde en nieuwe woningtypen in verkoop

In totaal komen in het woonplan 55 eengezinswoningen aan de Voorweg in Hoogvliet. In fase 2 komen 33 koopwoningen verdeelt over 4 woningtypen; twee vertrouwde woningtypen die ook in fase 1 zitten en twee nieuwe woningtypen. De twee nieuwe woningtypen bieden nog meer ruimte, een eigen achtertuin ťn (dak)terras. Deze nieuwe woningtypen liggen met de tuin en (dak)terras aan het tweede groene hof in het plan. Door de andere opzet met een plat dak hebben deze woningen veel ruimte op de tweede verdieping en is het mogelijk om deze ruimte in te delen als hobbykamer, speelkamer, of extra slaapkamer. Het zijn zeer complete woningen met woonoppervlakten variŽren van 109 m2 tot en met 157 m2. Alle woningen beschikken standaard over 3 slaapkamers en een tuin variŽrend van circa 45m2 tot circa 100m2 waarin ook de aparte berging ligt.

Een eigen woning vanaf €175.000,- v.o.n.

De prijsindicatie voor de eengezinswoningen is vanaf €175.000,- v.o.n. inclusief een eigen parkeerplaats direct bij de woning.

Nieuwe Buren ligt meteen bij de entree van Hoogvliet aan de Voorweg in de wijk Nieuw Engeland. Vanuit hier kom je direct in het groen om te wandelen of fietsen in de Groene Ring van Hoogvliet. Alle voorzieningen liggen vlakbij in de wijk of op fietsafstand van het Hoogvlietse winkelcentrum. En Nieuwe Buren is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Start Bouw

Van de 22 woningen in fase 1 zijn er inmiddels 20 verkocht. Hiermee is ruimschoots voldaan aan het 70% voorverkooppercentage om te starten met de bouw. Het project is zeker voor de huidige ontwikkelingen in de woningmarkt een succes te noemen. Op 18 mei zal samen met de toekomstige bewoners om 16.00 uur de officiŽle handeling plaatsvinden. De eerste 22 eengezinswoningen zullen binnen een half jaar gereed zijn voor de nieuwe bewoners.

Tijdens de start verkoop kunnen geÔnteresseerde kopers zich inschrijven voor een woning of later terecht bij een van de verkopend makelaars: Ooms Makelaars te Spijkenisse(0181) 69 23 33 of VBW Makelaars te Hoogvliet (010) 2954888. Woonplan Nieuwe Buren is een project van Woonbron Hoogvliet in samenwerking met Woonbron Ontwikkelbedrijf bv en architect More4you. Meer info:www.nieuweburen.nu

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters