Tuinvereniging Ons Belang vol activiteitenSnuffelen, rommelen en smikkelen, het kan aanstaande zaterdag 14 mei allemaal op het complex van Tuinvereniging Ons Belang aan de Volkstuinlaan 3 in Hoogvliet.
Tevens zal de nieuwe winkel op het tuincomplex worden heropent, en die ziet er weer prachtig uit, met een mooi assortiment waar voor iedereen wel iets te vinden is.
Alles zal aanvangen omstreeks 09.30 uur, dan zal de rommelmarkt- en snuffelmarkt klaar staan om de bezoekers te verwennen met allerlei leuke en nuttige artikelen. Een grote plantjes verkoop is er, diverse geraniums, hangplanten en perkgoed zijn er te vinden. En de plantjes en stekjes zijn van perfecte kwaliteit. Maar er is veel meer. Zo kunt u een bezoekje brengen aan de poffertjeskraam maar ook genieten van zelf gemaakte jam of bijenhoning, die u natuurlijk ook kunt kopen.
Voor de kinderen is er een grabbelton, maar ook zal het rad van fortuin draaien, waarmee eveneens leuke prijzen zijn te winnen.
Voor mensen die een tuin hebben of een balkon dat nog wel wat extra opgeleurd mag worden is het dus zaterdag een goed moment om even lekker te gaan snuffelen bij ‘Ons Belang’ aan de Volktuinlaan 3, u weet het vast wel, nabij het bekende Zilvermeertje.
J.K. 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters