Alex Computers won Hoofdklasse A Zaalvoetbal

 


Tijdens de wedstrijdavond op vrijdag 29 april in Sporthal Hoogvliet werd er behoorlijk van leer getrokken door de teams. Alex Computers werd, zoals reeds verwacht, kampioen in de Hoofdklasse A.

De uitslagen van deze avond:
DFC – Optifit; 0-6
Securitas - Rijnmond- Bouw; 1-3
Mediscore - Alex Computers; 0-7
Spijkerboys - ;Underdogs; 5-0
BZT1 - Amnis; 11-7

Vrijdagavond waren de laatste competitiewedstrijden van dit seizoen met nog twee avonden te gaan, want op 13 en 27 mei zal het seizoen 2010 & 2011 pas echt afgerond zijn.

Optifit speelde een goede wedstrijd tegen DFC en won maar liefst met 6-0. Het team van Securitas speelde tegen Rijnmond-Bouw/Heijmans, het laatst genoemde speelde flink aanvallend spel en wist dan ook snel de achterstand van 1-0 om te zetten in winst van 1-3. BZT1 speelde een uitstekende wedstrijd tegen Amnis, ondanks dat dit team ook goed speelde was BZT1 zeer overtuigend en zette dan ook een mooie winst neer.
Alex Computers Kampioen Hoofdklasse A. Het team van Alex Computers speelde de laatste wedstrijd tegen Mediscore zeer overtuigend en zette dan ook de wedstrijd geheel om in winst, mooi aanvallend werk dat goed uitkwam in het doel van Mediscore. Alex Computers die een zeer goede start had voor de winterstop en alles toen in winst om wist te zetten, kreeg het wel wat lastiger na de winterstop en speelden toen niet altijd een overtuigend spel en de titel leek dan ook ineens toch nog wat te ver gegrepen. Echter de spelers van Alex Computers wisten zich voldoende te hervatten en de onrust terug te brengen tot stabiliteit, dit koste wellicht enige moeite, maar op dat moment kwam het team weer goed in het spel en liet zien dat ze wel degelijk uit waren om opnieuw de titel te pakken in de Hoofdklasse A, voor de tweede maal op rij, gezien ze vorig seizoen maar liefst drie titels wisten te pakken. ‘Stichting Zaalvoetbal Hoogvliet feliciteert dan ook Alex Computers met de titel.’ Op 13 mei zal de Bekerfinale gespeeld worden, wie dan de titel pakt zal tijdens deze avond blijken. En op 27 mei zal de titelverdediger van de Supercup zo wie zo aanwezig zijn en met de Kampioenstitel van dit seizoen is Alex Computers verzekerd van een deelnemersplek. Voor het aankomende seizoen, dat in september van start gaat, zijn er nog plekken vrij, nieuwe teams zijn dan ook van harte welkom. Meer weten bel dan met 06-16365640.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters