Eddie Doorenbos en Rebecca Lobry in LCC de Zevensprong

 

Op donderdag 21 april om 15.30 uur treden Eddie Doorenbos en Rebecca Lobry op in LCC de Zevensprong, Mosoelstraat 20 in Hoogvliet.

Zanger Eddie Doorenbos en zangeres Rebecca Lobry ontmoetten elkaar bij een gezamenlijk optreden met het Malando-orkest in de Rotterdams Doelen. Het klikte meteen. Ondanks een halve eeuw verschil in leeftijd, twee mensen op dezelfde golflengte. Eddie Doorenbos kan terug kijken op een indrukwekkende muzikale carrière: in de jaren vijftig de zingende ster van De Millers, in 1957 uitgeroepen tot "The Best Mail Vocalist" van Nederland, veel radio- en tv-optredens, vele platen gemaakt en samenwerking met gerenommeerde orkesten. Rebecca Lobry staat aan het begin van haar muzikale carrière. Eddie en Rebecca zingen prachtig repertoire in verschillende talen, maar ook de muzikale successen van Eddie komen aan bod. Allemaal liedjes met een positieve boodschap, liedjes waar je blij van wordt.

De toegang bedraagt € 11,00 p.p. En dit is inclusief de maaltijd en één consumptie. Er zijn echter nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt reserveren op telefoonnummer 010 – 416 14 88 of via onze website www.lcczevensprong.nl. De kaarten dienen uiterlijk één dag van te voren opgehaald te worden.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters