Pitch&Putt Golf Rhoon viert feest!

 

 

Dit jaar wordt de 20ste Pitch&Putt golfbaan geopend in Nederland. Pitch&Putt Golf Rhoon laat dit feestelijke feit niet ongemerkt voorbij gaan. In de maand april kan iedereen die zin heeft in een gezellige buitenactiviteit heel voordelig kennis maken met Pitch&Putt Golf. Bovendien kan men op de site ook nog eens kans maken op een Gouden Apple Pakket.

20ste Pitch&Putt Golfbaan

Remco Abel van Pitch&Putt Golf Rhoon legt uit: "Pitch&Putt Golf is verwant aan de golfsport, maar kent eigen regels en speltechnieken. Een Pitch&Putt golfbaan telt achttien holes met uitdagende spelelementen zoals bossages, open plekken, zandbunkers, glooiingen en waterpartijen. Elke hole moet in zo min mogelijk slagen worden gespeeld." Pitch&Putt Golf is sinds de opening van de eerste baan in 1998 in snel tempo uitgegroeid tot een landelijke keten van twintig banen verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een baan in de buurt. De 20ste Pitch&Putt golfbaan in Kraggenburg wordt naar verwachting medio 2011 geopend. In het najaar volgen nog enkele banen, waaronder een Pitch&Putt golfbaan in Doetinchem.

Gezellige buitenactiviteit

De populariteit van Pitch&Putt Golf groeit snel. Zeker nu het voorjaar is, wordt deze betaalbare publieksactiviteit weer volop beoefenend. Remco Abel : "Pitch&Putt Golf kan zowel individueel als met collega’s, vrienden en familie gespeeld worden. De activiteit is geschikt voor mensen die nog nooit golf hebben gespeeld (geen golfvaardigheidsbewijs vereist). Ook gevorderde golfers kunnen op de Pitch&Putt golfbaan in Rhoon uitstekend uit de voeten om het korte spel te verbeteren. Deze vorm van golf is laagdrempelig en tegelijkertijd uitdagend voor iedereen."

Plezier voor 4, betalen voor 3

In april kan iedereen vanaf een jaar of acht voordelig kennis maken met Pitch&Putt Golf. Op de speciale actiesite is een gratis 4=3 voucher te downloaden. Zo kan men op alle Pitch&Putt golfbanen in Nederland met vier personen spelen en hoeft er voor maar drie personen te worden betaald. Tevens maakt men kans op het winnen van een spectaculair Gouden Apple Pakket. Kijk voor meer informatie over Pitch&Putt Golf en de buitengewone actie op www.pitch-putt.nl

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters