Paasgeheimen in de Murraystraat

 

Er wordt gefluisterd, maar de stemmen worden al luider, dat er iets moois gaat gebeuren in Pernis. Zo is inmiddels uitgelekt dat op zaterdag 16 april in de Murraystraat een mooi Paasfeest gehouden gaat worden! Natuurlijk is daar de hele buurt bij welkom, al nodigen de organisatoren heel Pernis uit, maar of dat allemaal in de straat past is maar de vraag, zo wordt gefluisterd. De Kindershow begint om 14.00 uur en er komt een echte paashaas met eitjes, en er is, zo gaat het gerucht, ook koffie en thee, en wellicht ook nog een koekje. Mede dankzij het project Opzomeren kan dit allemaal, voor het eerst, in deze straat worden georganiseerd.

Ernstige geruchten

Door een PernisserLeak, Opzomer Opbouwmedewerker Rob van Vliet, zijn er geruchten gehoord over de stand bij het Opzomeren aangaande de hoogte van de deelnemende wijken. Zelfs na lang aandringen konden wij niet te horen krijgen hoe Pernis er voor staat, maar het onderbuikgevoel van menig Pernisser wijst in de richting; hoog.
Ook circuleren er berichten, ook weer heel voorzichtig, dat er iets met een lied van een nog niet nader genoemde artiest in de maak is, maar de juistheid van dit bericht hebben we helaas nog niet kunnen verifiŽren. Naar het schijnt gaat er in de tent op 16 april meer duidelijk worden.
De enige manier om achter de waarheid van al dat gefluister te komen is dus om die dag massaal naar de Murraystraat te komen.

Jan Koopmans

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters