Betere behandeling hoorklachten

 

 

Tinnitus Retraining Therapy bij IntoEars Hoorkliniek in Medisch Centrum Stelle

Met het afsluiten van de cursus Tinnitus Retraining Therapy in Baltimore (USA) bij professor P.J. Jastreboff hebben Carlo Habets en Dennis Nandoe van IntoEars Hoorkliniek het certificaat Tinnitus Retraining Therapist gehaald.

Tinnitus, in Nederland bekend als oorsuizen, is een aandoening waar vele mensen last van hebben. De Tinnitus Retraining Therapie is ontwikkeld door professor Pawel J Jastreboff die naast professor ook directeur is van het Tinnitus en Hyperacusis Centrum van het departement voor oorheelkunde van de medische faculteit in Atlanta in de Verenigde Staten. De cursus die professor Jastreboff heeft gegeven is door 20 cursisten, die in de audiologie en hoorrevalidatie werkzaam zijn, uit verschillende landen, gevolgd.

"Ik claim niet dat TRT de enige methode is voor behandeling van tinnitus maar ik geloof erg sterk in dat het de beste methode is op dit moment om patiŽnten met Tinnitus en Hyperacusis te helpen" aldus professor Jastreboff. Vele onafhankelijke onderzoeken hebben in de afgelopen 20 jaar zijn gelijk aangetoond. De site van professor Jastreboff is te bezoeken op: www. tinnitus-pjj.com. Indien u hoor- of oorsuis (tinnitus)klachten heeft of informatie behoeft, kunt u contact opnemen met IntoEars Hoor kliniek, Stelle 12 E, Hoogvliet, 010 4165620 of IntoEars Hoorkliniek, Langstraat 11, Rhoon-Portland, 010 2100825.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters