Stof tot nadenken in Zevensprong


 

Culturele Brunch met sociologe en emeritus hoogleraar emancipatievraagstukken Iteke Weeda en de Troubadours

Nieuw in het programma van LCC de Zevensprong is de zondagmiddag voorstelling incl. een goed verzorgde brunch. Op zondagmiddag 17 april van 12.00 – 13.00 uur start men met de brunch en om 13.30 uur begint het middagprogramma met een lezing van Iteke Weeda, muzikaal ondersteund door de Troubadours, met als onderwerp: Wat mannen en vrouwen van elkaar kunnen leren.

Het klinkt als een cliché, maar in de meeste clichés zit een kern van waarheid. Ga bij een man op bezoek en hij zal zeggen: "daar is de koelkast, help je zelf maar". Ga je bij een vrouw op bezoek en ze vraagt elke tien minuten of je nog wat wilt eten of drinken. Die zorgzaamheid uit zich ook in vriendschappen. Vrouwen zijn geïnteresseerder in hoe het met hun vrienden gaat. Een man denkt vaak: geen nieuws, goed nieuws.

In een middagvullend programma zal sociologe en emeritus hoogleraar emancipatievraagstukken Iteke Weeda op een humoristische wijze de verschillen en overeenkomsten tussen de man en de vrouw duidelijk proberen te maken.

De muzikale ondersteuning zal worden verzorgd door ‘De Troubadours’ bestaande uit Frans Lodewijk en Marcus Mulder. Tijdens de brunch zal Theo Lodewijk zorg dragen voor de muzikale achtergrond muziek.

Regelmatig terugkerende reacties na afloop van de optredens zijn:

"Ik heb er van genoten, zeer boeiend, groot enthousiasme, deskundig en duidelijk, het was een hoogtepunt van de dag, een professor die je zó laat lachen… uniek! Iteke bleek een topconferencier, de tranen rolden over mijn wangen van het lachen".

De toegang bedraagt € 7,50 p.p. inclusief de brunch en 1 consumptie in de pauze. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer: 010-4161488, via de website www.lcczevensprong.nl, of persoonlijk af te halen van maandag t/m donderdag van 9.00 – 16.00 uur. Reserveringen blijven staan tot een uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervallen zij.

LCC de Zevensprong, Mosoelstraat 20, Hoogvliet, (onderdeel van de Stichting Welzijn Hoogvliet.). Tel: 010 – 416 14 88, email: lcczevensprong@ welzijnhoogvliet.nl. Website: www. lcczevensprong.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters