Wijkbus zoekt secretaris

 

 

De Stichting Wijkbus Hoogvliet Pernis is een vrijwilligersorganisatie die vervoer van deur tot deur regelt voor ouderen en gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van openbaar vervoer.

Deze Stichting werkt met ca 12 chauffeurs die rijden met 2 aangepaste busjes en een aangepaste personenauto. Op het kantoor werken 4 personen die telefonisch afspraken maken met de cliŽnten, de routes voor de chauffeurs samenstellen en de financiŽn van de eigen bijdragen regelen. Het Bestuur van de Stichting bestaat ook uit vrijwilligers. Het bestuur zorgt dat alles soepel loopt. Het regelt het beheer van het materieel, het onderhoudt het contact met de subsidiegevers: de deelgemeenten Pernis en Hoogvliet en regelt alle lopende zaken.

Onlangs heeft men afscheid moeten nemen van hun voorzitter, wegens ernstige ziekte en van de penningmeester wegens overlijden. Intern hebben er enkele bestuurswisselingen plaats gevonden. De huidige secretaris is tevens waarnemend voorzitter. Zij wil het secretariŽle werk graag overdragen aan een opvolger.
Zij zoeken iemand met belangstelling voor bestuurswerk en voor de organisatie. De secretaris regelt de correspondentie van de Stichting. Hij/zij schrijft de uitgaande brieven n.a.v. de bestuursbesluiten, archiveert de ingekomen en uitgaande post en schrijft een jaarverslag. Indien gewenst kan hij/zij ook krantenartikeltjes schrijven. Goede kennis van de Nederlandse taal is uiteraard nodig voor dit werk, alsmede enige computervaardigheid. Als u denkt dat dit iets voor u is, neem dan gerust contact op met Loes op ten Noort-Oppedijk, Burg. Van Esstraat 40 3195AG Pernis, tel. 010-416 51 39.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters