Een heel Karwei in de tuin

 

Afgelopen zaterdag was er weer een succesvolle potgronddag bij karwei Hoogvliet

Een gezellige drukte en vooral vrolijkheid markeerde afgelopen zaterdag de bijna feestelijk te noemen ‘potgrond dag’ bij Karwei Hoogvliet. Naast de speciale aanbieding, die voor de vele zakken potgrond gold, waren er tal van andere mooie acties en activiteiten. Zo kregen klanten 10% korting op het hele assortiment en waren er verrassende extraatjes.
Karwei Hoogvliet is een decoratieve bouwmarkt met veel aandacht voor de aankleding van het huis en nu zeker ook de tuin. Ook de nieuwe en fraaie collectie tuinmeubelen springt meteen in het oog.
Het feestje van afgelopen zaterdag wordt aanstaande zaterdag 19 maart voortgezet met een ander leuk item. Dan zal er in de avond weer een gezellige ‘Apre-Klus’ gevierd worden.
Voor deze dag is Karwei Hoogvliet speciaal in de avond extra open van 18.00 tot 21.00 uur. Daarnaast zal er 15% korting geven worden op alles. Ook zijn er extra activiteiten zoals muziek, een hapje drankje en meer. Dus zaterdag weer gezellig winkelen en snoepen bij Karwei Hoogvliet.

Jan Koopmans

Fotografie: Aad van der Voorn

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters