"Hoogvliet Got Talent" Benefietavond

 

 

Bericht van SamenLoop voor Hoop

Ten bate van de SamenLoop voor Hoop Hoogvliet, die gaat plaats vinden op zaterdag 21 en zondag 22 mei op het terrein van VV Rijnmond Hoogvliet Sport, is er op zaterdag 19 maart in partycentrum Flamingo aan de Lengweg 150 een talentenjacht onder de naam "Hoogvliet Got Talent".

Kun jij zingen, dansen, neusfluiten of heb je een ander (gek) talent dat je graag wilt laten zien? Dan ben jij onze kandidaat. Heb jij het talent? Schrijf je dan in om de grote "Hoogvliet Got Talent" bokaal te winnen en daarmee eeuwige regionale roem te vergaren. De jury, bestaande uit ambassadeur van de SamenLoop: Kees van Pelt, zangeres/entertainster die haar sporen al reeds verdient heeft: Rita Young en ook al geen

onbekende: zanger/entertainer Jack Baars zullen hun professionele oordeel vellen over de deelnemers. De presentatie van de avond hebben we in vertrouwde handen gelegen: niemand anders dan de ras - uit de zak kloppen van geld voor goede doelen man: Joop van der Hor.

In de pauzes van de talentenjacht zullen diverse artiesten w.o. Andrew Dean - Paul Ivo en Rita Young voor u optreden. Allen werken belangeloos mee en de opbrengst van de avond komt geheel ten goede van De SamenLoop voor Hoop Hoogvliet voor KWF Kankerbestrijding.

Kosten voor deelname en publiek: 5.00 euro in voorverkoop, 7.50 aan de zaal. Zaterdag 19 maart, Partcentrum Flamingo, Lengweg 150, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Inschrijven en kaartverkoop: Sophie de Jong, tel: 010-4387996 / 0624946404, per email: samenloop.hoogvliet@ gmail.com of via de website: www. samenloopvoorhoop.nl/hoogvliet.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters