Uitslagen ZaalvoetbalSecuritas speelde vrijdag 4 februari tegen de Underdogs, beide teams met de inzet om de winst mee naar huis te nemen. Het aanvallende werk was van beide kanten veelvuldig en vaak goed uitgewerkt, een wedstrijd vol met actie, waarin uiteindelijk Securitas er met de winst ervandoor ging.

Rijnmond-Bouw speelde tegen BZT1 een niet al te beste wedstrijd, BZT1 die al wat langer meespeelt in de competitie, was duidelijk beter in het samenspel met elkaar en zo moest Rijnmond-Bouw het verlies mee naar huis nemen.

DFC speelde tegen Mediscore, beide dit seizoen nieuwkomers bij SZH en zeer aan elkaar gewaagd, zo bleek wel tijdens de wedstrijd. DCF startte net als Mediscore de competitie aftastend, maar kwam sinds hun vorige wedstrijd goed in het spel en ondanks dat Mediscore er alles aandeed om de wedstrijd in winst om te zetten, kwam dit team net iets te kort en pakte DFC de 3 punten mee.

Bilbao speelde een uitstekende wedstrijd tegen de Spijkerboys, beide teams bestaan uit jongere spelers en gaan altijd de wedstrijd in om in winst te willen eindigen. Veel aanvallende acties van beide kanten, met de nodige doelpunten aan beiden kanten, de speeltijd bleek uiteindelijk een grote rol te zijn en niet voldoende voor de Spijkerboys, zo ging Bilbao verrassend met de winst weg.

Het team van DFC moest deze avond tweemaal een wedstrijd spelen na eerst de winst weg te kapen bij Mediscore was de volgende tegenstander Alex Computers, die momenteel hoog genoteerd staat op de standenlijst. Dit gaf voor DFC totaal geen indruk en ze gingen er dus ook voluit tegenaan met het spel waar ze mee geŽindigd waren bij de vorige tegenstander, dit resulteerde in een doelpunt voor DFC, waarbij Alex Computers het nakijken had. Met de 1-0 achterstand wist Alex Computers zich te herstellen en kwam dan ook met de gelijkmaker. Alex Computers die voor de wedstrijd nog behoorlijk makkelijk over de wedstrijd dacht, had het moeilijk tegen DFC, de wedstrijd verliep alsmaar aanvallender door DFC en deze kwam op een flinke voorsprong te staan tegen Alex Computers. Dit team moest echt aan de bak toen ze zich realiseerden dat de tegenpartij toch niet zo makkelijk te kloppen was als vooraf werd gedacht, paniek alom in het team. Alex Computers herstelde zich in de laatste speelminuut en wist het uiteindelijk nog om te zetten in een gelijkspel. Een prima wedstrijd van DFC, alles gegeven met als resultaat een gelijkspel, maar eigenlijk verdiende DFC de 3 punten gezien het verloop van de wedstrijd.

In de laatste wedstrijd speelde NHB tegen The Bull Eyes, het team van NHB moest de tegenstander als zijn meerdere erkennen en ging The Bull Eyes met winst weg.

De uitslagen van de op vrijdag 4 februari gespeelde wedstrijden


Securitas – Underdogs; 3-2

Rijnmond-Bouw - BZT1; 1-5

DFC – Mediscore; 3-2

Bilbao – Spijkerboys; 5-4

DFC - Alex Computers; 4-4

The Bull Eyes – NHB; 3-1

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters