Een tof Koffieconcert

 


Een afwisselend programma op 13 februari

Zondag 13 februari treden voor u op het Hobokenkoor en het Duo Heyendaal. Kortom er is weer cultuur in Hoogvliet!

Het duo Heyendaal bestaat uit Marie-Christine Goergen en Ellen Baksteen, die al geruime tijd samen optreden. Marie-Christine Goergen is fluitiste, musicologe en fluitdocente. Zij studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en muziekwetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Naast haar optredens met Ellen Baksteen is Marie-Christine ook werkzaam als fluitiste in de musicalorkesten van Joop vd Ende Theaterproducties. Ellen Baksteen heeft haar liefde voor klassieke muziek meegekregen van haar moeder die pianiste is. Zij studeerde fluit aan de Schumann Academie, Hogeschool voor Muziekvakopleidingen in deeltijd. Naast haar concerten met Marie-Christine doet zij geregeld mee aan gelegenheidsprojecten met kamermuziekensembles of orkest.

Naast het duo Heyendaal is te gast het Hobokenkoor. Het huidige medewerkerskoor van het Erasmus MC is ruim 10 jaar geleden ontstaan op een afdeling van de Medische Faculteit die toen nog onder de Erasmus Universiteit Rotterdam viel. Omdat de plek waar de Medische Faculteit gebouwd is op het voormalig landgoed Hoboken ligt, noemden het koor zich het Hobokenkoor. Het koor groeide met de jaren en de koorleden zijn afkomstig uit alle geledingen van het Erasmus MC.

Het koor staat onder leiding van Gerard Lange en wordt aan de piano begeleid door Cees Willem van Vliet.

Als u wilt genieten van cultuur, kwaliteit en een afwisselend programma, en dat wilt u, dan nodigen wij u van harte uit om dit gratis concert in uw eigen Hoogvlietse Dorpskerk bij te wonen. De deuren van onze Dorpskerk gaan, zoals gewoonlijk, om 13.30 uur open. Zorg dat u op tijd bent want Hoogvlieters maar ook mensen van daarbuiten: vol is vol!!

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen met de voorzitter van de Stichting Koffieconcerten, Ronald van Dijk.

Telefoon 0186602644.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters