Grote reŁnie ‘Westpunt’

 

Zaterdag 28 mei is de dag waarop oud-leerlingen van basisschool ‘Westpunt’ hun oud-leerkrachten, hun schoolvrienden en klasgenoten van vroeger weer kunnen ontmoeten
Op die dag namelijk viert de Westpuntschool haar 50-jarig jubileum. De reŁnie zal ’s middags plaatsvinden van 13.30 tot 16.30 uur. In de verschillende lokalen van het schoolgebouw zal er een indeling naar schooljaren gemaakt worden, zodat de oud-leerlingen onder het genot van een hapje en een drankje met hun klasgenoten en oud-leerkrachten gezellig kunnen bijpraten. Uiteraard is er ook gelegenheid om met elkaar op de foto te gaan. Daarnaast zal er ook een fotogalerij met foto’s uit het verleden zijn. Foto’s (voorzien van schooljaar en klas) kan je hiervoor digitaal aanleveren via: adminstratie@ pcbwestpunt.nl.
Deze dag moet een onvergetelijke feestdag worden. Dit kan alleen als op die dag zoveel mogelijk oud-leerlingen aanwezig zijn! Let op: Ze zijn inmiddels al weer 8 jaar geleden verhuisd naar een andere locatie.
Het adres is: Foeliestraat 16, 3193 TE Hoogvliet (voormalig gebouw MAVO Foeliestraat). Meld je dus zo snel mogelijk aan, zodat de schoolorganisatie weet op hoeveel oud-leerlingen ze kan rekenen. Aanmelden kan tot 15 april 2011 via de website: www.pcbwestpunt.nl onder de link "ReŁnie 2011". De kosten bedragen 10 euro p/persoon. Na betaling op rekeningnummer 4223055, ten name van PCB Westpunt, is de aanmelding definitief. Het entreebewijs wordt dan zo snel mogelijk toegestuurd.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks