UVV zoekt nieuwe vrijwilligers

 

Iedere dag verdient een glimlach!

Heeft u een paar uren vrije tijd over en wilt u deze inzetten voor iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Meldt u zich dan bij ons. Unie Van Vrijwilligers heeft diverse vrijwilligersvacatures in de zorg en welzijn in Hoogvliet: Een 70-jarige man in Hoogvliet ziet uit naar een maatje met geduld en interesse voor de drukkerijwereld. Door de ziekte van Parkinson heeft hij meer tijd nodig om gesprekken te voeren en activiteiten te ondernemen. Een droom van hem is om een wenskaart te maken met de computer.

Daarnaast zoekt UVV o.a. een vrijwilliger die zich als projectleider in Hoogvliet wil inzetten. De werkzaamheden bestaan vooral uit het begeleiden en ondersteunen van een groep vrijwilligers van een verpleeghuis (o.a. inwerken van nieuwe vrijwilligers en verzorgen van de uitbetaling van de reiskosten), vrijwilligers voor Geboortecentrum, kookvrijwilliger, begeleider tijdens activiteiten (bv. sieraden maken, spelletjes) en gastvrouwen/-heren voor op de huiskamer in verpleeghuis.

Wij bemiddelen u graag naar een voor u fijne vrijwilligersplek en we blijven u daarna begeleiden en ondersteunen.

Zij helpen u graag verder. Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Neemt u dan contact op met UVV: 010 – 413 08 77 of info@ uvvrotterdam.nl. Voor meer informatie en een volledig overzicht van de vacatures: www. uvvrotterdam.nl.

 

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks