Kom bij de radio

 

 

Lokale Omroep Radio Erasmus is driftig op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwillige medewerkers (m/v) om hun team te komen versterken om zo blijvend de kwaliteit en diversiteit van de Radio Erasmus programma's te kunnen blijven verbeteren

Waarom zou u/jij ook niet eens een keer de stoute schoenen aantrekken om te kijken of je voor of achter de schermen iets kan gaan doen bij Radio Erasmus? Nee, je zal er niet in één klap beroemd door worden en ontdekt worden om door te stromen naar een regionale of landelijke omroep. Je zult echter wel zien dat een gemotiveerde club mensen binnen de gelederen van Radio Erasmus blij zal zijn met jouw eigen inbreng en visie op het medium radio. ‘We zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent in de regio.’ Aldus Yvonne Nieuwland van Radio Erasmus.

Wat zij als actieve omroep in de regio zoeken:

- Mannen en vrouwen woonachtig in de regio Rotterdam

- Een enthousiaste instelling

- Bereidheid om energie in je hobby te steken

Wat zij bieden:

- Leuke collega's en veel voldoening van je werk

- Een interne opleiding (ervaring is dus niet perse vereist)

- Functies die precies bij jou passen

- Werken in een gloednieuwe studio in Hoogvliet

- Geen salaris of reiskostenvergoeding, maar een vrijwillige baan in een enthousiast team.

Dus waar wacht je nog op?

Bel eens naar de studio 010 - 7073562 of meld je aan per E-mail info@radioerasmus.nl en maak een afspraak voor een nieuwe hobby die wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend is!

Yvonne: ‘We zijn momenteel hard op zoek naar: Presentatoren m/v voor allerlei soorten (informatieve) programma’s met voorkeur voor overdag, maar natuurlijk ook ’s avonds, redactiemedewerkers m/v, geluidstechnici voor het verzorgen van de geluidstechniek tijdens de programma’s, administratieve medewerkers m/v, verkopers van reclamezendtijd aan bedrijven m/v en website beheerders voor het onderhoud van onze website m/v.’
Radio Erasmus zendt uit van 12.00-17.00 uur op de 106.5 via kabel van Groot Rotterdam (Rotterdam, Hoogvliet, Rozenburg en Hoek van Holland) en op de 87.6 via de kabel van Capelle aan den IJssel en natuurlijk 24/7 via het internet: http://www.radioerasmus.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks