Spreekuur Belastingdienst in Stadswinkel Hoogvliet

 

De deelgemeente Hoogvliet organiseert in samenwerking met de Belastingdienst een maandelijks spreekuur in Hoogvliet. Het spreekuur wordt verzorgd door medewerkers van de Belastingdienst. Op 14 januari en 11 februari aanstaande kunnen bewoners tussen 09.00 en 15.00 uur terecht op dit spreekuur in de Stadswinkel, Middenbaan-Noord 47. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

Het spreekuur is bedoeld voor vragen over de volgende onderwerpen: aanvragen uitstel van betaling, betalen in termijnen, indienen van bezwaarschrift, wijzigingen doorvoeren als het gaat om inkomstenbelasting met voorlopige aanslag en hulp bij aangifte over de laatste vijf belastingsjaren tot en met 2009.

Let op: op dit spreekuur kunt u niet terecht voor: hulp bij aangifte 2010, huur-, en zorgtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag.

Aanmelden kan in de Stadswinkel Hoogvliet bij VraagWijzer op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 – 15.00 uur en op dinsdag tussen 12.30 – 15.00 uur en 18.00 – 20.00 uur. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 472 66 66. Voor het maken van de afspraak moet u behalve uw naam en adres ook uw burgerservicenummer opgeven. Voor de mensen die nog geen Digi-D hebben zorgt de Belastingdienst ervoor dat de aangifte elektronisch wordt verstuurd.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks