Kerstactiviteiten bij AH XL

December is de maand om terug te kijken op het afgelopen jaar. Het is ook de maand van lekker eten, drinken en gezelligheid. Daarom organiseert Albert Heijn in Hoogvliet dit jaar leuke kerstactiviteiten en een heerlijke kerstproeverij.

Een voorproefje op Kerst

AH introduceert dit jaar een bijzonder breed decemberassortiment. Ruim 200 producten van AH Excellent tot AH huismerk, AH puur&heerlijk en AH Non-Food. Klanten kunnen een voorproefje nemen tijdens de jaarlijkse kerstproeverij op vrijdag 17 december van 15.00 tot 19.00 uur. ‘We laten heerlijke producten proeven zoals de Jamůn Serrano Reserva, een traditioneel gerijpte Spaanse ham, kozen van ons Kaasplateau en diverse andere gerechten voor een geslaagd kerstdiner’ zegt supermarktmanager Jac Sins van Albert Heijn aan de Kinheim 305, (Binnenban) Hoogvliet. Zo doen klanten extra ideeŽn op en komen ze meteen in kerstsfeer. Ook de dikste kerst- Allerhande ooit, die vanaf 6 december in de ligt, biedt inspiratie en veel recepten. ‘En natuurlijk staan mijn medewerkers en ik altijd klaar om klanten te adviseren. We hebben echt zin in de kerst.’

Kerstwensboom

‘In onze winkel staat nog tot 19 december een kerstwensboom’, aldus Jac Sins. ‘Iedere klant kan hier een kaartje in hangen waarop hij schrijft welke buurgenoot hij in het zonnetje wil zetten en waarom. Degene met de mooiste wens krijgt een pakket vol lekkernijen’.
De AH XL in Winkelcentrum Hoogvliet staat de hele maand december in het teken van de feestdagen met verschillende activiteiten voor jong en oud.


<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters