Feestelijke handeling bouwproject Maastuinen

 

 

Op 9 december om 16.15 uur, wordt er een feestelijke handeling verricht voor het nieuwbouwproject Maastuinen (fase 2) in Hoogvliet. De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 tot 18.00 uur, op de bouwplaats aan het voormalig Zeeltplein, mits de weersomstandigheden het toelaten.

Na de feestelijke markering is er gelegenheid om kennis te maken met bewoners en vertegenwoordigers van bedrijven die bij het project betrokken zijn. In het project Maastuinen worden 45 grondgebonden woningen gebouwd, in twee verschillende typen. Het project wordt in twee fasen uitgevoerd. De woningen in fase 1 waarin 25 woningen zijn gebouwd, worden momenteel opgeleverd en zijn nagenoeg allemaal verkocht. In fase 2 worden 20 woningen gebouwd. Er zijn momenteel nog vier woningen te koop. De belangstelling voor het project is bijzonder groot, aangezien het ruime en stijlvolle woningen zijn. Elke woning beschikt daarnaast over een eigen privéparkeerplaats op eigen terrein en is voorzien van een zonnige achtertuin met berging. Uniek aan het project is dat kopers de mogelijkheid wordt geboden om op eigen grond te kopen of te kiezen voor erfpacht.

De drie-laagse Parkwoningen zijn te koop vanaf € 187.946, (vrij op naam) (o.b.v. erfpacht). De nieuwe woningen worden gebouwd aan het voormalig Zeeltplein in Meeuwenplaat, een groene, karakteristieke en rustige woonwijk dicht bij de Oude Maas met een wijkwinkelcentrum, scholen en het metrostation op loopafstand. Het plan Maastuinen is onderdeel van de omvangrijke herstructurering van Hoogvliet. Voor meer informatie over het project: www. maastuinen.com of www. ooms.com.

 


<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters