Wok 'n Roll 2010

 

Show Cooking Restaurant Sense of China start ludiek initiatief

Lekker wokken zonder mokken, iedereen kent het, maar voortaan kan men de calorieŽn ook weer meteen kwijt want Het Hoogvlietse wok restaurant Sense of China gaat aan de Wok ’n Roll.

Op 9 en 10 december gaat na het smakelijke eten het licht op sluimerstand en kunnen de voetjes van de vloer. Er kan dan gedanst worden op muziek uit de jaren 70, 80 en ook nog 90’, dus voor iedereen leuk. Voor een prijs van €25,- per persoon heeft men dus niet alleen een heerlijke wokavond maar ook nog eens een dansavond, hoe verzint men het. Het wokken bij Sense of China is op zich al een prachtig gebeuren, onbeperkt eten voor een vast bedrag en de kok weet als geen ander hoe een wok echt werkt. U kunt keer op keer een keuze maken uit de enorme hoeveelheid lekkernijen en door de kok laten wokken. De kok is naast kok ook een showman, want natuurlijk wilt u graag grote vlammen zien, daar zorgt hij graag voor. Met een mild sausje of juist een sausje met veel extra pit, kunt u langdurig genieten van de specialiteiten, of gewoon een ‘Hollands’ menu, want ook dat kan.

Sint aan de wok

Op 4 en 5 december komt de sint naar Sense of China, want ook een Spanjaard lust wel een sateetje. Voor de kinderen dus extra leuk.
Sense of China vindt u aan de Middenbaan Noord 202, boven Lidl. Reserveren of voor meer info kan via telefoonnummer 010 - 438 35 88 of kijk op het internet bij www. senseofchina.nl.

Jan Koopmans
Fotografie: Aad van der Voorn


<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters