DA de Meeuw beste van het jaar

 

De spanning was te snijden maar uiteindelijk werd DA drogist de Meeuw Zalmplaat de beste servicedrogist

Natuurlijk zijn Rob en Lilian Dijkshoorn, de eigenaren van deze fraaie zaak, er apentrots op. Ze delen hun vreugde uiteraard met hun medewerkers die even trots zijn, want samen hebben ze het toch maar mooi gedaan.
Het fraaie pand, de unieke combinatie van postkantoor inpandig en de enorme goede service, ook op het gebied van zorgmedicijnen, waar extra aandacht aan wordt besteed, maakt DA de Meeuw tot iets heel bijzonders.

Lady’s Night
De beste van het jaar wil de vreugde graag met hun klanten vieren en dus staat er iets heel leuks op de rol. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit organiseren zij op 9 december een Lady’s Night van 17.00 uur tot 21.00 uur. Op deze avond zijn er verschillende activiteiten, zoals een visagist, nagelverzorging en diverse firma’s geven advies. Voor iedere klant zijn er leuke attenties. Tevens krijg iedere klant 10% op al zijn aankopen. Rob: ‘Wij als DA willen dit graag met u vieren onder het genot van een hapje en een drankje.’
In de DA de Meeuw is het niet alleen gezellig en speels ingericht, ook het assortiment is enorm. Of het nu gaat om een antihoestmiddeltje of om een heerlijke geur dan wel een totale huidverzorging maakt niet uit, het is er allemaal. Maar waar men extra mee scoort is de service en kennis van zaken bij alle medewerkers, vragen staat vrij en antwoorden komen er altijd. De DA treft u aan op In de Fuik 47, Hoogvliet, telefoonnummer 010-4166067.


Jan Koopmans
Fotografie: Aad van der Voorn

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters