Getuigenoproep

 

De politie is nog steeds op zoek naar de onbekende man die in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 november in de brievenbus van het politiebureau in Spijkenisse een bankpas en e.dentifier van de vermiste Farida Zargar achterliet.

Er zijn camerabeelden gemaakt van deze man.

De politie wil graag weten wie deze man is en hoe hij aan de bankpas en e.dentifier is gekomen. Bent u of kent u deze persoon? Neemt u dan contact op met de Politie Rotterdam-Rijnmond via telefoonnummer 0900-8844 of, als u anoniem wilt blijven, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Een getuige heeft die nacht omstreeks 01.00 uur die bewuste man gezien toen hij de spullen achterliet in de brievenbus van het politiebureau. Hij reed in een rode Mercedes, type 190 E (een ouder model) met rechthoekige koplampen (een soortgelijke Mercedes staat op de bijgevoegde foto). Deze parkeerde hij op de Andries van Bronckhorstlaan. Nadat hij de spullen in de brievenbus had gestopt, reed hij weg in de richting van de Breeweg en Hekelingseweg te Spijkenisse.

Op 5 augustus verliet de 21-jarige Farida Zargar op de fiets haar werk in Spijkenisse. Sindsdien is niets meer van haar vernomen. Ook haar fiets is nog steeds zoek. Sinds begin augustus heeft de politie Rotterdam-Rijnmond diverse keren via diverse media opsporingsberichten ingezet om de jonge vrouw terug te vinden.
Drie weken geleden is een elektronische kettingbrief (e-card)verstuurd, deze circuleert nog steeds.
Ook haar vriend en familie verspreidden posters en deden oproepen om naar haar uit te kijken. Dat alles leverde diverse tips op, maar Farida is nog steeds spoorloos.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters