“We gaan nog niet naar huis”
met Cristian Pielich en Patrick Spekman in LCC de Zevensprong

 

 

Op donderdag 28 oktober treden om 15.30 uur Cristian Pielich en Patrick Spekman op in LCC de Zevensprong, Mosoelstraat 20 in Hoogvliet met hun senioren cabaretprogramma “We gaan nog niet naar huis”.

Cristian Pielich komt uit Haarlem en is ooit begonnen als dichter. Hij sleepte al gauw een aantal voordrachtsprijzen in de wacht. Maar hij vereenzaamde op zijn studentenzolder en zocht zijn weg naar het podium voor iets anders: comedy! Sinds 2002 grossiert de antiheld met rake one-liners en spitsvondigheid. Hij bereikte in 2003 de finale van de talentententoonstelling. Ook won hij de publieksprijs op Cabacar, het cabaretfestival van Den Bosch.

Patrick Spekman baant zich een weg langs het VWO en de studie personeel en arbeid, nadat hij was afgewezen voor de toneelschool, omdat hij niet serieus genoeg zou blijken te zijn. Pas in 1998 gaat hij “echt” iets doen met zijn passie voor theater. Hij gaat werken in de theaterhoreca en maakt daarnaast een eigen cabaretprogramma. Dit resulteert in een vruchtbare samenwerking met pianist Robert Kempen en het duo De Spekmennen wint binnen een jaar na de start de publieksprijs op het Leids cabaretfestival.

Christian en Patrick hebben elkaar gevonden en presenteren nu in LCC de Zevensprong het cabaretprogramma “We gaan nog niet naar huis”. Dit programma zit vol met conferences, anekdotes, soms een liedje, meeslepende gedichten en spitsvondige versjes.

Na afloop van de show wordt er een lekkere maaltijd geserveerd inclusief een consumptie en dit alles voor de prijs van € 11,00 p.p. Reserveer tijdig, want VOL=VOL!!!

De kaarten dienen uiterlijk één dag van te voren opgehaald te zijn, anders vervalt de reservering.

De kaarten zijn verkrijgbaar via voorverkoop bij LCC de Zevensprong aan de Mosoelstraat 20 te Hoogvliet. U kunt ook telefonisch kaarten reserveren op telefoonnummer 010 – 416 14 88.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters