TMG Centrum betrekt hele winkelstrook

 

 

Tapijt Meubel Gordijn Centrum Hoogvliet aan de Wilhelm Tellplaats is onlangs nog verder uitgebreid

Al tientallen jaren zit deze gezellige en kwalitatief perfecte woninginrichter aan de Wilhelm Tellplaats. Enige jaren geleden trok men het gedeelte van een autobedrijf, dat op de hoek, zat al bij hun zaak, onlangs kwamen daar nog de panden bij van een buurtsuper en voormalige sigarenzaak bij. Hiermee is heel de rij winkels nu van TMG Centrum, een lust voor het oog maar ook zijn nu alle artikelen verkrijgbaar onder een dak. Eigenaar Leo Kleinendorst kan trots zijn op zijn zaak.

Heel breed
Of het nu gaat om een prullenbak in klassieke of moderne stijl of om een slaapkamer maakt niet uit, het is er allemaal. Prachtige spiegels, consoles, hoekkasten, bankstellen of fraaie stoffering van wand, vloer of raam, het kan allemaal, en ook nog voorzien van de nodige adviezen, voordelen en natuurlijk de hoogste kwaliteit, want vooral dat laatste staat hoog in het vaandel bij deze gezellige winkel.

Opmerkelijk is de wijze waarop alles in de zaak is uitgestald. De beschikbare ruimte, die overigens behoorlijk groot was maar door de uitbreiding nog ruimer, wordt op slimme wijze zodanig ingericht dat de klant alles goed kan bekijken en keuren.

Het mooie is ook dat TMG Centrum Hoogvliet werkt met een snelle levering, het gekozene kan vrij snel worden geleverd, echt lange wachttijden zijn er niet.

Een bijzonder fraaie afdeling is het deel in de zaak waar de stoffering is geŽtaleerd, daar vindt men werkelijk de meest prachtige creaties. Mooie booggordijnen, maar ook strakke vitrage of gewoon een raamdecoratie die net even anders is dan dat van uw buren. Natuurlijk wordt alles op maat gemaakt. Ook voor vloerbedekkingen is dit het goede adres want talloze soorten zijn te bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar laminaat of andere vloerbedekking maakt niet uit, het is er allemaal en de opmeetservice staat garant voor een perfecte passing in uw woning.

Extra service
TMG Centrum Hoogvliet staat niet alleen bekend om hun hoge kwaliteit en service, ook de prijzen zijn scherp. Daarnaast kunnen 65- plussers ook nog gebruik maken van de gratis bezorgservice.

Een van de leuke dingen in de zaak is dat men alle stijlen tegenkomt. De senior komt zeker aan zijn trekken, maar ook voor de liefhebber van modern of juist iets er tussenin is er van alles te vinden.
Een paar trefwoorden, die zeker van toepassing zijn:

Snelle levering tapijt en vinyl, grote collectie tapijt en vinyl, grote collectie gordijnen en vitrage, M-bogen-stroken etc., ook kant, binnen 1 week gemeten en geplaatst, indien voorradig, gratis opmeten, 65plus service (ophalen en thuisbrengen, geen verplichtingen) gratis, eventueel huis leegruimen tegen een kleine vergoeding, senioren meubelen, uitgebreide showroom, grote collectie senioren bankstellen met interieurzittingen, blank en donker eiken meubelen, Smyrna tafelkleden (grote collectie voor veel keus), spreien met volants op maat gemaakt, kleinmeubelen, stoelen, senioren ledikant, eventueel elektrisch verstelbaar, ‘opsta’ fauteuils, dressoirs, wandmeubelen en noem het maar op, het is er.

Begrip
Reeds 32 jaar is deze zaak een begrip in Hoogvliet en omgeving. Natuurlijk is klantvriendelijkheid een belangrijk onderdeel bij TMG Centrum, dat spreekt vanzelf. Ook kan men op het gebied van zonwering terecht, zoals lamellen rolgordijnen etc. De gratis bezorging en montage maakt het nog leuker en handiger. Bovendien kan men gratis parkeren en een kopje thee of koffie staat klaar.
Een bezoekje waard dus. TMG Centrum bevind zich aan Wilhelm Tellplaats 18 tot 32, Hoogvliet, tel: 010-4381222 op internet: www. tmgcentrumhoogvliet.nl. Mailen kan ook; info@ tmgcentrumhoogvliet.nl.

Tekst Jan Koopmans

Fotografie: Aad van der Voorn

 

 

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters