Lekker educatief rond de boerderij

 

 

Kinderboerderij de Oedenstee en Educatieve Tuinen Hoogvliet organiseren in de herfstvakantie twee bijzondere activiteiten

Op 19 oktober kunnen alle Hoogvlieters terecht voor een Boerenontbijt! Van 8.30 tot 11.00 uur staat de tafel gedekt met verse broodjes, tomaten- bieten- wortel- uien of courgette- jam, boerenkaas, boerenmelk verse sappen, kruidenthee, eigen appel- en perenstroop, eigen honing, verse eieren van onze kippen, boerenkarnemelk, appelthee, wentelteefjes, Spaanse tortilla’s en verse smoothies.

Loop een route op je blote voeten op donderdagmiddag 21 oktober van 13.30 tot 16.30 uur. Op de Educatieve Tuin en Kinderboerderij is een bijzonder pad aangelegd dat een feest voor je blote voeten is. Van droog naar nat en van hard naar zacht en aansluitend een heerlijke wellness- behandeling met kruidenbad en hooizak. Wie is uitgelopen kan zich uitleven op bamboe. Kunnen we ‘Het Baken" naar de kroon steken met de bamboetoren? Oedenstee zit aan de Marthalaan 46 in Hoogvliet, telefoon (010) 438 66 82.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters