Kinderopvang gecertificeerd

 


Kinderopvang Hoogvliet eerste "Ben ik in beeld" gecertificeerde opvang in Hoogvliet

Donderdag 7 oktober werden 3 van de 4 ‘hele dag opvang’ locaties van Kinderopvang Hoogvliet als eerst in Hoogvliet officieel gecertificeerd als "Ben ik in beeld" locatie. Het programma "Ben ik in Beeld" heeft bijgedragen aan kwaliteitsverhogend werken doordat pedagogische competenties van pedagogisch medewerksters zijn versterkt. Het programma "Ben ik in Beeld" sluit aan bij de belevingswereld en de behoefte van het jonge kind, waar door er optimale ontwikkelingskansen worden aangeboden. In 2006 is de Kinderopvang voor het eerst gestart met het traject "Ben ik in beeld". Anno 2010 hebben 34 medewerksters dit certificaat behaald, zijn er 11 medewerksters bezig met het volgen van de vervolg modules en hebben een aantal medewerksters het certificaat baby/dreumes Ben ik in Beeld gehaald. Door het behalen van dit mooie resultaat mag Kinderopvang Hoogvliet zich nu een "Ben ik in Beeld" Kinderdagverblijf noemen en dit mocht natuurlijk gevierd worden.

In aanwezigheid van een aantal kinderen, medewerkers en ouders werden de officiŽle gevel logo’s door Ingeborg Hoogveld, portefeuillehouder van zorg en welzijn en onderwijs en integratie en Arieanne Daane, directeur Kinderopvang Hoogvliet onthuld.

Na de officiŽle onthulling werden alle pedagogisch medewerkster in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan het behalen van dit fantastische resultaat.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters