Bekendmaking kampioen Pitch&Putt Rhoon


Pitch&Putt golfbaan Rhoon heeft op zaterdag 9 oktober haar eerste prijsuitreiking gehouden. Mede als afsluiting van de clubavonden, is er een prijs uitgereikt aan Stableford kampioen Remon de Groot, lid van Pitch&Putt Rhoon. Sinds de opening van Pitch&Putt golfbaan Rhoon, werd er op maandagavond competitie gespeeld.

Vele leden en niet-leden hebben deze avonden bijgewoond, maar het is uiteindelijk één van de eigen leden geweest die de eerste prijs in ontvangst heeft mogen nemen. Hij heeft het beste gespeeld tijdens de competitie, en ook het Texas Scramble baanrecord van 47 staat op zijn naam (samen met andere leden Dick Verlinde, Maurice Stuyvers en Ivo van Wijngaarden).
Met de uitreiking van de bijzondere wisselbeker is er een eind gekomen aan de clubavonden; deze zijn verplaatst naar de zaterdagochtend om 10.00 uur. Op zaterdag 23 oktober zal Pitch&Putt Rhoon een Open Toernooi houden. Naast de bovenstaande leden die hieraan meedoen, kunnen ook niet-leden laten zien wat ze in hun mars hebben. Lijkt het u leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen met leden en niet-leden een toernooi te spelen? Schrijf u dan nu in! www.pitch-putt.nl/rhoon

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters