Spoken op de radio?

 

 

Het team van "Haunted-Holland" gaat vanaf 6 oktober a.s. iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur een radioprogramma presenteren. Dit programma zal de naam ''Deadtime Stories'' krijgen.

Voor diegenen die niet weten wat "Haunted Holland" precies is:

"Haunted Holland" is een team bestaande uit zes personen ( Richard, Ria, Monique, Rob, Piet en Roy) dat op nuchtere wijze onderzoek doet naar vreemde, paranormale verschijnselen. Het programma zal gepresenteerd worden door: Richard, Ria, Monique en Rob. Zij willen in hun programma alle facetten van het paranormale de revue laten passeren. Van ''huisreinigingen'' tot wichelroede lopen, van wichelroede lopen tot Ouija etc. Het wordt natuurlijk wel een serieus programma, maar ook met de nodige dosis humor erin om het allemaal toch een beetje luchtig te houden. Zij willen vr- en tegenstanders, believers en non-believers aan het woord laten in hun programma, om zo alles bespreekbaar te maken, van charlatans tot echte mediums en noem maar op! Ook zullen er mensen uitgenodigd worden om in de studio f per telefoon hun verhaal te vertellen. Een pittige discussie gaan zij, zoals altijd, nooit uit de weg.

Lokale Omroep Radio Erasmus is vanaf 1 oktober a.s. van maandag t/m zaterdag tussen 12.00-17.00 uur te beluisteren via de kabel van Groot Rotterdam (Rotterdam, Hoogvliet en Hoek van Holland) op de 106.5 en via de kabel van Capelle a/d IJssel op 87.6. Daarnaast zijn de programma’s van Radio Erasmus ook 24 uur per dag, 7 dagen per week te beluisteren via het internet op www. radioerasmus.nl. Als u nu al verhalen, ideen of suggesties hebben, alles is natuurlijk van harte welkom. Stuur ze naar: info@ radioerasmus.nl.

J.K.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters