50 jaar ‘Ramona’ in Flamingo


Een spetterende avond in het kader van 50 jaar de tophit ‘Ramona’ centraal staat en Riem de Wolf en Rosy Pereira de gangmakers zijn, met natuurlijk ‘Of Course’ ook van de partij
 

Het beloofd een mooie avond te worden met veel muziek en vooral variatie. De band Of Course gaat er als een dikke draad doorheen en Riem en Rosy zorgen voor de rest, het kan niet missen. Riem de Wolf kent iedereen, hij en zijn broer Ruud vormden ooit The Blue Diamonds. Helaas is Ruud overleden, maar Riem ging door en kan tot aan vandaag rekenen op een grote populariteit.

Rosy Pereira
Rosy maakte deel uit van een duo waarin haar zangpartner Andres was, bekend van het voormalige duo Sandra & Andres die in 1975 uit elkaar gingen. Anders zette toen zijn carrière voort met Rosy Pereira en scoorden in de periode 1975 tot 1977 enige hits en deden mee aan het Nationaal Songfestival met het nummer ‘I was born to love’. Daarna stopte het duo deze formule en ging Rosy verder met haar carrière, vooral in Duitsland gooide ze hoge ogen. Haar stem is er in de loop der jaren nog verder op vooruitgegaan en weet ze als geen ander het publiek op te zwepen in haar passie; muziek.

Zaterdag 9 oktober is het zover, dan zal de Flamingo het episch centrum zijn van muzikaal vermaak. Met haar sixties en seventies repertoire zal Rosy het publiek verwennen, terwijl ook Riem uiteraard weer zal laten horen dat hij er nog helemaal is. Als stevig muzikaal fundament kan men rekenen op de perfecte sound van de alom bekende band Of Course.
Dit moois kunt u gaan horen en zien voor slechts €8,- in de Flamingo, Lengweg 150 in de wijk Meeuwenplaat, aanvang 20.00 uur en voor reserveringen kunt u bellen met 06 22 42 71 96 ( Kees Hageman).

Ook kunt u meer over de programmeringen van Flamingo vinden op www.flamingo-hoogvliet.nl.

J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters