Radio Erasmus online

 

 

A.s. zaterdag, 9 oktober zullen Joop Schumacher, locatiemanager van Zorgcentrum de "Meeuwenhof" en Adrie Nieuwland, oprichter van Lokale Omroep Radio Erasmus, te gast zijn in het programma "Heb je even voor mij?" van Yvonne Nieuwland. Radio Erasmus vond een nieuw onderkomen in de gezellige "Meeuwenhof", maar... een radiostation in een zorgcentrum?
Wt was de reden dat Joop Schumacher het team van Radio Erasmus in huis haalde? En hoe staan de medewerkers van Radio Erasmus eigenlijk tegenover het idee om hun uitzendingen te maken vanuit een zorgcentrum? En hoe reageren personeel en bewoners op de aanwezigheid van een radiostation in het zorgcentrum?
Dit en nog veel meer komt aan bod in weer een nieuwe aflevering van "Heb je even voor mij?" Luister je ook weer gezellig mee?

Radio Erasmus is te ontvangen via de kabel van Rotterdam, Hoogvliet, Rozenburg en Hoek van Holland op 106.5 en op de 87.6 via de kabel van Capelle aan den IJssel van maandag t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur met de programma’s "Praatje Pot", dat gepresenteerd wordt door o.a. Roel Pot n Erasmus Actueel, dat elke dag gepresenteerd wordt door een andere presentator/presentatrice.
Natuurlijk kunt u Radio Erasmus ook gewoon vanachter de pc beluisteren via www.radioerasmus.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters