Tennisdag voor Pink Ribbon in Hoogvliet

 

 

Op tennispark LTC Hoogvliet in het Ruigeplaatbos is vrijdag 24 september voor de eerste keer het PinkLadiesToernooi tennistoernooi gehouden. Een dag die in het teken stond van Pink Ribbon.

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. 68 Deelneemsters waren zoveel mogelijk in het roze gekleed gekomen en genoten na de koffie met speciaal voor dit toernooi gemaakt "pink ribbon gebak" tussen de tennispartijen door van een heerlijke lunch. Ook op het terras van het clubhuis was het druk en gezellig genieten van het zonnetje dat flink haar best deed. Aan het einde van de dag ontvingen twee winnaressen hun (roze) bokaal en applaus in ontvangst.

Ook de loterij met mooie prijzen bleek een succes en bracht tevens een fors bedrag op dat ook ten goede van Stichting Pink Ribbon komt.

Aan het einde van de sportieve dag bleek de teller voor het totaal te doneren bedrag op 2055 euro te staan. Het toernooi zal zeker een vervolg krijgen; de commissie denkt al weer na over het tweede Pink Ladies Toernooi van LTC Hoogvliet dat volgend jaar gehouden zal worden. De volgende sponsors hebben deze geweldige dag mede mogelijk gemaakt: Agustina Totaalservice B.V. (Ridderkerk), Bakkerij van der Waal (Zalmplaat/Hoogvliet), DA Drogist/ De Meeuw( Zalmplaat/Hoogvliet), Bloemenhandel De Pioen (Zalmplaat/Hoogvliet), Sun Moon Fashion( Zalmplaat/Hoogvliet), Haarmode DoubleT (Zalmplaat/Hoogvliet), Van Dongen & de Roo (Rhoon), LTC Hoogvliet, Unilever, Oceanart–Yoga en Massagepraktijk Tiny Nieuwland (Hoogvliet), Exclusiva (Amsterdam), Thermen Holiday (Schiedam), Ristorante Pappagallo (Spijkenisse), Restaurant OLIJF-Tapas&Drinks (Spijkenisse), ETOS (Uitstraat-Spijkenisse), Carpetright (Spijkenisse), Delta Psychiatrisch Centrum (Poortugaal), Brasserie MeMoeder (Hoogvliet), Zegro Horeca groothandel(Rotterdam), Van Beuzekom drukkerij-copyshop(Ridderkerk), Eterij en tapperij de Gulle Gaper(Spijkenisse), CMA-CGM (Rhoon).

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks